Bagremov med 300g - rasprodato do jeseni - Just Superior

NOVO U PONUDI!

Saznajte više o Superior bagremovom medu na sledećoj straniciNaš livadski i bagremov med proizvodi prvi i najveći proizvođač meda u Srbiji. Pčelinjaci se nalaze u zaštićenom prirodnom rezervatu Deliblatske peščare.Kako je to prirodni rezervat, zapravo na mnogo više od 3km u prečniku (što je inače uslov za organsku proizvodnju meda) nema ni traga od ljudske ruke, a kamoli uzgoja nečega, puteva ili industrije. Dakle, priroda u svom pravom i zaista netaknutom obliku, u kojoj pčele sakupljaju ovaj med.Med je jako specifičan i ima natprosečno visok sadržaj polena, natprosečno nizak sadržaj saharoze, potpuno je čist, i prelepog ukusa. O svemu ovome detaljno možete pročitati i pogledati na sledećoj stranici . Na ovoj stranici takođe možete saznati u čemu je razlika između organskog i konvencionalnog meda, kao i zašto je jako važno da poznajete dobro kompaniju od koje kupujete med. Takođe, možete pogledati sve analize koje potvrđuju besprekoran kvalitet našeg meda.

NOVO U PONUDI!

Saznajte više o Superior bagremovom medu na sledećoj stranici

Naš livadski i bagremov med proizvodi prvi i najveći proizvođač meda u Srbiji. Pčelinjaci se nalaze u zaštićenom prirodnom rezervatu Deliblatske peščare.

Kako je to prirodni rezervat, zapravo na mnogo više od 3km u prečniku (što je inače uslov za organsku proizvodnju meda) nema ni traga od ljudske ruke, a kamoli uzgoja nečega, puteva ili industrije. Dakle, priroda u svom pravom i zaista netaknutom obliku, u kojoj pčele sakupljaju ovaj med.

Med je jako specifičan i ima natprosečno visok sadržaj polena, natprosečno nizak sadržaj saharoze, potpuno je čist, i prelepog ukusa. O svemu ovome detaljno možete pročitati i pogledati na sledećoj stranici . Na ovoj stranici takođe možete saznati u čemu je razlika između organskog i konvencionalnog meda, kao i zašto je jako važno da poznajete dobro kompaniju od koje kupujete med. Takođe, možete pogledati sve analize koje potvrđuju besprekoran kvalitet našeg meda.

Dodatne informacije

Pakovanje480 g
Scroll Up