Gheek-kokosovo ulje plus gi (prečišćeni maslac)-13g - Just Superior

Jedna kesica Gheek-a sadrži mešavinu organskog hladno ceđenog kokosovog ulja i organskog ghee prečišćenog maslaca. I to je to! 100% organsko, bez šećera, prigodno za keto i paleo način ishrane, bez konzervansa, aditiva ili ostalih veštačkih sastojaka. Naučno dokazano ova kombinacija zdravih masti dajte trajnu energiju bez naknadnih uspona i padova, povećava fokus i efikasnost, pobeđuje glad i potrebu za šećerom. Možete ga koristiti da napravite savršenu kafu, ili dodati u bilo koji smuti ili kašu, kako bi ih nutritivno obogatili a i poboljšalju apsorpljivost drugih nutrijenata i sastojaka vaših smutija i kaša.

130,00 RSD sa PDV-om

Jedna kesica Gheek-a sadrži mešavinu organskog hladno ceđenog kokosovog ulja i organskog ghee prečišćenog maslaca. I to je to! 100% organsko, bez šećera, prigodno za keto i paleo način ishrane, bez konzervansa, aditiva ili ostalih veštačkih sastojaka. Naučno dokazano ova kombinacija zdravih masti dajte trajnu energiju bez naknadnih uspona i padova, povećava fokus i efikasnost, pobeđuje glad i potrebu za šećerom. 

Možete ga koristiti da napravite savršenu kafu, ili dodati u bilo koji smuti ili kašu, kako bi ih nutritivno obogatili a i poboljšalju apsorpljivost drugih nutrijenata i sastojaka vaših smutija i kaša.

Opis proizvoda

Gheek Original je ukusan spoj organskog ekstra devičanskog kokosovog ulja i organskog ghee-a (prečišćenog maslaca).

Specifična kombinacija masnih kiselina (60% srednjelančanih) iz kokosovog ulja ga čini fantastičnim za ljudsku ishranu. Pokazano je da unos kokosovog ulja poboljšava metabolizam, utiče na smanjenje telesne težine, podiže imunitet, štiti od bakterija i infekcija (zbog visokog sadržaja laurinske kiseline), podiže energiju, poboljšava probavu i apsorpciju hranljivih materija i ima povoljan uticaj na ukupan holesterol. Prerađeno kokosovo ulje može biti štetno zbog toksičnih hemikalija i rastvora koje se koriste u procesu. Gheek kokosovo ulje je hladno ceđeno (neprerađeno) i sertifikovano organsko, što vam garantuje sve benefite ove divne namirnice bez ikakvih štetnih efekata.

Gi – prečišćeni maslac je još od drevnih naroda poznat po ajurvedskim svojstvima i smatra se jednom od najzdravijih namirnica na planeti. Sadrži vitamine rastvorljive u masti A, D i E. Ghee je pročišćeni puter koji sadrži linolnu kiselinu koja pomaže ravnoteži nivoa holesterola. Poznato je da smanjuje upalne procese i povećava energiju. Ne sadrži kazein, surutku ili laktozu. Zbog načina uzgoja životinja u današnje vreme, ghee koji nije organskog porekla može imati poremećen odnos masnih kiselina, kao i ostatke hormona i antibiotika. Zato u Gheek ide sertifikovano organski ghee nastao od mleka krava sa ispaša uzgojenih po organskim principima.

Ove dve lekovite masti, pomešane do savršenstva i dozirane u Gheekovo pogodno pakovanje, su odlične za ljude sa dinamičnim životnim stilom, ljude na keto ishrani i ljude sa dijabetesom.

Kako upotrebiti Gheek?

Primarna upotreba Gheek-a je dodatak kafi, čaju, smutiju ili kaši. Sa Gheekom možete i da kuvate ili pržite brz rizika od oslobađanja toksičnih materija, jer su obe masti stabilne. Koje su prednosti korišćenja? Kada ubacite Gheek u kafu on produžava osećaj sitosti i dobra je zamena za mleko. Što je najvažnije, Gheek Original uravnotežava oslobađanje kofeina, što znači da nećete posle kafe dobiti naglo mnogo energije a onda nakon nekog kratkog vremena osetiti nagli pad energije (zbog pada pritiska – jer je kafa diuretik), nego ćete dobiti stabilnu energiju koja će trajati satima, bez oscilacija. Naučno je dokazano da kombinacija masti iz kokosa i gija sa kafom daju ovaj efekat.

Pored toga, na koji god način da konzumirate Gheek, bilo da ga dodate u smuti ili kašu, zdrave masti iz njega dokazano izoštravaju fokus, povećavaju energiju, olakšavaju kontrolu težine i smanjuje potrebu za šećerom. Ovaj tip masti će pomoći organizmu da bolje apsorbuje i iskoristi sve druge nutrijente (vitamine, minerale i fitonutrijente) koji se nalaze u smutiju ili kaši.

Da li ste pijući kafu ili crni čaj poželeli da njihov efekat bude jači i duži? Da li ste pomislili da možete popiti manje kafe ili crnog čaja u toku dana a da i dalje imate nalet energije? GHEEK je sertifikovano organski proizvod koji u sebi sadrži izuzetnu izbalansiranost gi-ja i kokosovog devičanskog ulja i savršen je dodatak za kafu i čaj.Svojim sastojcima doprinosi boljoj iskoristljivosti kofeina iz oba napitka čime poboljšava efekat kafe i čaja na prvom mestu dajući veći energetski priliv vašem organizmu i održavajući ga u narednih 4-5 sati. Ovim dodatkom tako smanjujete dnevni unos kofeina a dobijate bolji efekat.

Dodatne informacije

Pakovanje120 g
Scroll Up