Organski kakao prah Dominikana 150g - Just Superior

Ako tražite povoljniji organski kakao prah nadprosečnog kvaliteta i ukusa – na pravom ste mestu!

Posle Perua i Ekvadora, nekoliko zemalja Južne Amerike je poznato po dobrom kakaou, među kojima je i Dominikanska Republika. Kompanija koja proizvodi Just Superior organski kakao prah Dominikanu, je porodična firma koja se bavi kakaoom od 1905. godine! Pored organskih sertifikata, poseduju i setifikat za ’fer poslovanje’ (fair trade), kao i Rainforest Alliance sertifikat. Sertifikati su od izuzetne važnosti za proizvodnju kakaoa, jer pokazuju da se kompanija ne bavi masovnom industrijskom proizvodnjom ove biljke već vode računa da očuvaju njene prave vrednosti. Poseduju svoje plantaže, vrlo su posvećeni pažljivom fermentisanju i sušenju kakaoa, tako da je njihov kakao prah vrlo finog ukusa i arome.

385,00 RSD sa PDV-om

Ako tražite povoljniji organski kakao prah nadprosečnog kvaliteta i ukusa – na pravom ste mestu!

Posle Perua i Ekvadora, nekoliko zemalja Južne Amerike je poznato po dobrom kakaou, među kojima je i Dominikanska Republika.
Kompanija koja proizvodi Just Superior organski kakao prah Dominikanu, je porodična firma koja se bavi kakaoom od 1905. godine! Pored organskih sertifikata, poseduju i setifikat za ’fer poslovanje’ (fair trade), kao i Rainforest Alliance sertifikat. Sertifikati su od izuzetne važnosti za proizvodnju kakaoa, jer pokazuju da se kompanija ne bavi masovnom industrijskom proizvodnjom ove biljke već vode računa da očuvaju njene prave vrednosti. Poseduju svoje plantaže, vrlo su posvećeni pažljivom fermentisanju i sušenju kakaoa, tako da je njihov kakao prah vrlo finog ukusa i arome.

Dodatne informacije

Pakovanje 225 g