Kusko kakao buter 100g - Just Superior

NOVO U PONUDI!

Just Superior vam donosi jednu od najcenjenijih peruanskih autohtonih sorti kakaoa - Chuncho iz oblasti Kuska. Ovaj kakao u literaturi opisuju kao ''eksploziju genetske i organoleptičke raznovrsnosti'', što govori o njegovom eksrtremno specifičnom, intenzivnom i divnom ukusu, kako samo neke stare sorte divljeg kakaoa imaju. Ova ograničena serija Chuncho kakao butera je dobijena specifičnim, sporim i potpuno hladnim postupkom koji je rezultovao možda i jedinim stvarno potpuno sirovim kakao buterom na tržištu. Zbog toga je Kusko kakao buter vrlo intenzivnog ukusa i tamnije boje od uobičajenog i ponegde ima primesa kakao praha. Kakao buter možete dodati u bilo koji smuti, ili koristiti za pravljenje čokolade, sladoleda, čokoladnog frapea ili drugih poslastica. Može biti idealna alternativa životinjskim mastima i rafinisanim biljnim uljima (ne sadrži holesterol, ni trans masti). Kakao buter se koristi i za negu, hidrataciju i zaštitu kože, kao sredstvo protiv strija, za sunčanje i masažu. Kao sastojak najkvalitetnije kozmetike. Poznat je i kao izuzetno efikasan omekšivač i ovlaživač kože. Preporučena porcija kakao butera sadrži 30g.

490,00 RSD sa PDV-om

NOVO U PONUDI!

Just Superior vam donosi jednu od najcenjenijih peruanskih autohtonih sorti kakaoa – Chuncho iz oblasti Kuska. Ovaj kakao u literaturi opisuju kao “eksploziju genetske i organoleptičke raznovrsnosti“, što govori o njegovom eksrtremno specifičnom, intenzivnom i divnom ukusu, kako samo neke stare sorte divljeg kakaoa imaju.

Ova ograničena serija Chuncho kakao butera je dobijena specifičnim, sporim i potpuno hladnim postupkom koji je rezultovao možda i jedinim stvarno potpuno sirovim kakao buterom na tržištu. Zbog toga je Kusko kakao buter vrlo intenzivnog ukusa i tamnije boje od uobičajenog i ponegde ima primesa kakao praha.

Kakao buter možete dodati u bilo koji smuti, ili koristiti za pravljenje čokolade, sladoleda, čokoladnog frapea ili drugih poslastica. Može biti idealna alternativa životinjskim mastima i rafinisanim biljnim uljima (ne sadrži holesterol, ni trans masti). Kakao buter se koristi i za negu, hidrataciju i zaštitu kože, kao sredstvo protiv strija, za sunčanje i masažu. Kao sastojak najkvalitetnije kozmetike. Poznat je i kao izuzetno efikasan omekšivač i ovlaživač kože.

Preporučena porcija kakao butera sadrži 30g.

Dodatne informacije

Pakovanje115 g
    Scroll Up