Kusko kakao paket - Just Superior

Osetite autentičan ukus drevnog Perua i uživajte u zdravstvenim benefitima pravog kakaoa sa Kusko linijom proizvoda. Just Superior vam donosi jednu od najcenjenijih peruanskih autohtonih sorti kakaoa - Chuncho iz oblasti Kuska. Ovaj kakao u literaturi opisuju kao ''eksploziju genetske i organoleptičke raznovrsnosti'', što govori o njegovom eksrtremno specifičnom, intenzivnom i divnom ukusu, kako samo neke stare sorte divljeg kakaoa imaju. Chuncho kakao prah je potpuno sirovi kakao prah, dobijen posebnim postupkom, zbog čega je malo krupnije granulacije, a ima ukus kao samo zrno kakaoa. Ovakav kakao je prava retkost i u svetu, a do vas stiže najkraćim mogućim putem sa plantaža Perua, nakon čega je upakovan u najstrože kontrolisanim uslovima, kako bi očuvao svoju svežinu. Kusko kakao buter je dobijen specifičnim, sporim i potpuno hladnim postupkom koji je rezultovao možda i jedinim stvarno potpuno sirovim kakao buterom na tržištu. Zbog toga je Kusko kakao buter vrlo intenzivnog ukusa i tamnije boje od uobičajenog i ponegde ima primesa kakao praha. Jedinstven ukus Superior Kusko čokolade, napravljene čistog i minimalno procesiranog organskog Chuncho kakao praha i butera, probudiće sva vaša čula, i preneti magiju drevnog plemena Indijanaca iz Kuska, po kome je ova specijalna sorta kakaoa dobila ime.
Akcija!

1.720,00 RSD 1.470,00 RSD sa PDV-om

Osetite autentičan ukus drevnog Perua i uživajte u zdravstvenim benefitima pravog kakaoa sa Kusko linijom proizvoda. Just Superior vam donosi jednu od najcenjenijih peruanskih autohtonih sorti kakaoa – Chuncho iz oblasti Kuska. Ovaj kakao u literaturi opisuju kao “eksploziju genetske i organoleptičke raznovrsnosti“, što govori o njegovom eksrtremno specifičnom, intenzivnom i divnom ukusu, kako samo neke stare sorte divljeg kakaoa imaju.

Chuncho kakao prah je potpuno sirovi kakao prah, dobijen posebnim postupkom, zbog čega je malo krupnije granulacije, a ima ukus kao samo zrno kakaoa. Ovakav kakao je prava retkost i u svetu, a do vas stiže najkraćim mogućim putem sa plantaža Perua, nakon čega je upakovan u najstrože kontrolisanim uslovima, kako bi očuvao svoju svežinu.

Kusko kakao buter je dobijen specifičnim, sporim i potpuno hladnim postupkom koji je rezultovao možda i jedinim stvarno potpuno sirovim kakao buterom na tržištu. Zbog toga je Kusko kakao buter vrlo intenzivnog ukusa i tamnije boje od uobičajenog i ponegde ima primesa kakao praha.

Jedinstven ukus Superior Kusko čokolade, napravljene čistog i minimalno procesiranog organskog Chuncho kakao praha i butera, probudiće sva vaša čula, i preneti magiju drevnog plemena Indijanaca iz Kuska, po kome je ova specijalna sorta kakaoa dobila ime.

Dodatne informacije

Pakovanje436 g
    Scroll Up