Kusko kakao prah 150g - Just Superior

NOVO U PONUDI!

Just Superior vam donosi jednu od najcenjenijih peruanskih autohtonih sorti kakaoa - Chuncho iz oblasti Kuska. Ovaj kakao u literaturi opisuju kao ''eksploziju genetske i organoleptičke raznovrsnosti'', što govori o njegovom eksrtremno specifičnom, intenzivnom i divnom ukusu, kako samo neke stare sorte divljeg kakaoa imaju. Ova ograničena serija Chuncho kakao praha je dobijena specifičnim, sporim i potpuno hladnim postupkom koji je rezultovao možda i jedinim stvarno potpuno sirovim kakao prahom na tržištu. Zbog toga je prah malo krupnije granulacije, a ima ukus kao samo zrno kakaoa. Ovakav kakao je prava retkost i u svetu, a do vas stiže najkraćim mogućim putem sa plantaža Perua, nakon čega je upakovan u najstrože kontrolisanim uslovima, kako bi očuvao svoju svežinu. Garantujući poreklo i niske temperature obrade, garantujemo i neprevaziđen kvalitet ovog proizvoda.

670,00 RSD sa PDV-om

NOVO U PONUDI!

Just Superior vam donosi jednu od najcenjenijih peruanskih autohtonih sorti kakaoa – Chuncho iz oblasti Kuska. Ovaj kakao u literaturi opisuju kao “eksploziju genetske i organoleptičke raznovrsnosti“, što govori o njegovom eksrtremno specifičnom, intenzivnom i divnom ukusu, kako samo neke stare sorte divljeg kakaoa imaju.

Ova ograničena serija Chuncho kakao praha je dobijena specifičnim, sporim i potpuno hladnim postupkom koji je rezultovao možda i jedinim stvarno potpuno sirovim kakao prahom na tržištu. Zbog toga je prah malo krupnije granulacije, a ima ukus kao samo zrno kakaoa.

Ovakav kakao je prava retkost i u svetu, a do vas stiže najkraćim mogućim putem sa plantaža Perua, nakon čega je upakovan u najstrože kontrolisanim uslovima, kako bi očuvao svoju svežinu. Garantujući poreklo i niske temperature obrade, garantujemo i neprevaziđen kvalitet ovog proizvoda.

Dodatne informacije

Pakovanje206 g
    Scroll Up