Paket Superior kafa - Just Superior

MAGIČNI NAPITAK

- Kokos mleko u konzervi ugrejte, ali ne previše - Stavite kašičicu superior make - Dodajte kašiku superior Arriba kakaoa
- Možete umutiti kašikom ali u blenderu ili secku se napravi mala pena ❤️.
- Možete zasladiti po želji (med, kokos šećer, agava, itd). Srednje lančane masti iz kokos mleka (kada je iz konzerve ostane ih dovoljno u mleku) imaju jako pozitivne efekte na imuni sistem, a i mogu da se transformišu direktno u energiju u organizmu. Za maku i kakao znate ? : Podizanje raspoloženja, energizovanje celog organizma, umirivanje uma u kombinaciji sa pojačanom koncentracijom ❤️ Superior kafa je idealna za dane kada znate da ćete biti u haosu ceo dan. ☀️ Ujutru napravite sebi ovu kombinaciju, i u miru je popijete, pre nego što krenete u akciju. Dosta je zasitna ali bez opterećivanja stomaka. Oduševiće vas rezultat!?

Akcija!

2.190,00 RSD 1.940,00 RSD sa PDV-om

MAGIČNI NAPITAK

– Kokos mleko u konzervi ugrejte, ali ne previše
– Stavite kašičicu superior make
– Dodajte kašiku superior Arriba kakaoa
– Možete umutiti kašikom ali u blenderu ili secku se napravi mala pena ❤️.

– Možete zasladiti po želji (med, kokos šećer, agava, itd).

Srednje lančane masti iz kokos mleka (kada je iz konzerve ostane ih dovoljno u mleku) imaju jako pozitivne efekte na imuni sistem, a i mogu da se transformišu direktno u energiju u organizmu. Za maku i kakao znate ? : Podizanje raspoloženja, energizovanje celog organizma, umirivanje uma u kombinaciji sa pojačanom koncentracijom ❤️ Superior kafa je idealna za dane kada znate da ćete biti u haosu ceo dan.
☀️ Ujutru napravite sebi ovu kombinaciju, i u miru je popijete, pre nego što krenete u akciju. Dosta je zasitna ali bez opterećivanja stomaka. Oduševiće vas rezultat!?

Dodatne informacije

Pakovanje700 g
    Scroll Up