Vege Čoko Krem paket - Just Superior

Vege Čoko Cream paket

Paket sadrži:
  • 2x Vege Čoko Krem (300g u jednoj teglici)
Tražili ste zdravu altrernativu za Nutelu ili Eurokrem? Na pravom ste mestu! Ovaj savršeno izbalansiran kremasti spoj organskog slatkog sirupa iz kokosovog drveta, organskih lešnika sa našeg podneblja i sirovog organskog Arriba Nacional kakao praha iz Ekvadora, će svakog oboriti s nogu. Prosto morate da probate, jer se neke stvari teško opisuju rečima!⦁ Ne sadrži dodat šećer, već kokosov sirup, kao jedan od najmanje procesiranih i najprirodnijih zaslađivača koji postoji (za koji se smatra da ima niži glikemijski indeks u odnosu na druge prirodne zaslađivače). ⦁ Ne sadrži aditive, boje, emulgatore, zgušnjivače. Ni organske ni neorganske. ⦁ Ne sadrži jeftina organska biljna ulja, već sadrži 35% najfinijih lešnika! ⦁ Bogat je vlaknima (neobično zvuči za čokoladni krem, ali zbog visokog sadržaja lešnika, zaista je tako!).
Akcija!

1.390,00 RSD 1.070,00 RSD sa PDV-om

Vege Čoko Cream paket

Paket sadrži:

  • 2x Vege Čoko Krem (300g u jednoj teglici)

Tražili ste zdravu altrernativu za Nutelu ili Eurokrem? Na pravom ste mestu! Ovaj savršeno izbalansiran kremasti spoj organskog slatkog sirupa iz kokosovog drveta, organskih lešnika sa našeg podneblja i sirovog organskog Arriba Nacional kakao praha iz Ekvadora, će svakog oboriti s nogu. Prosto morate da probate, jer se neke stvari teško opisuju rečima!

Ne sadrži dodat šećer, već kokosov sirup, kao jedan od najmanje procesiranih i najprirodnijih zaslađivača koji postoji (za koji se smatra da ima niži glikemijski indeks u odnosu na druge prirodne zaslađivače).
Ne sadrži aditive, boje, emulgatore, zgušnjivače. Ni organske ni neorganske.
Ne sadrži jeftina organska biljna ulja, već sadrži 35% najfinijih lešnika!
Bogat je vlaknima (neobično zvuči za čokoladni krem, ali zbog visokog sadržaja lešnika, zaista je tako!).

Dodatne informacije

Pakovanje980 g
Scroll Up