Organski Vege Karamel Krem - 230g - Just Superior

Zamislite da možete da jedete divan krem ukusa karamele a da zapravo u sebe unosite celovitu hranu tipa organskog badema i kokosa? Ne morate više da zamišljate!:)

Organski badem krem proizvod
Ovaj savršeno izbalansiran karamelasti spoj najlepšeg organskog sicilijanskog badema, slatkog sirupa iz kokosovog drveta, i hladno ceđenog devičanskog kokosovog ulja sa Šri Lanke, će svakog oboriti s nogu. Naročito one koji vole ukus karamele! Prosto morate da probate, jer se neke stvari teško opisuju rečima! ⦁ Ne sadrži dodat šećer, već kokosov sirup, kao jedan od najmanje procesiranih i najprirodnijih zaslađivača koji postoji (za koji se smatra da ima niži glikemijski indeks u odnosu na druge prirodne zaslađivače). ⦁ Ne sadrži aditive, boje, emulgatore, zgušnjivače. Ni organske ni neorganske. ⦁ Ne sadrži jeftina organska biljna ulja, već najkvalitetnije kokosovo ulje, dvičansko i hladno ceđeno! ⦁ Izvor je vlakana (jer sadrži 44% badema!). ⦁ 100% prirodan! ⦁ 100% veganski! ⦁ 100% organski! ⦁ Savršeno karamelast!

680,00 RSD sa PDV-om

Zamislite da možete da jedete divan krem ukusa karamele a da zapravo u sebe unosite celovitu hranu tipa organskog badema i kokosa? Ne morate više da zamišljate!:)

Organski badem krem proizvod

Ovaj savršeno izbalansiran karamelasti spoj najlepšeg organskog sicilijanskog badema, slatkog sirupa iz kokosovog drveta, i hladno ceđenog devičanskog kokosovog ulja sa Šri Lanke, će svakog oboriti s nogu. Naročito one koji vole ukus karamele! Prosto morate da probate, jer se neke stvari teško opisuju rečima!

⦁ Ne sadrži dodat šećer, već kokosov sirup, kao jedan od najmanje procesiranih i najprirodnijih zaslađivača koji postoji (za koji se smatra da ima niži glikemijski indeks u odnosu na druge prirodne zaslađivače).
⦁ Ne sadrži aditive, boje, emulgatore, zgušnjivače. Ni organske ni neorganske.
⦁ Ne sadrži jeftina organska biljna ulja, već najkvalitetnije kokosovo ulje, dvičansko i hladno ceđeno!
⦁ Izvor je vlakana (jer sadrži 44% badema!).

⦁ 100% prirodan!
⦁ 100% veganski!
⦁ 100% organski!
⦁ Savršeno karamelast!

Opis proizvoda

– Sastojci prirodno ne sadrže gluten ali proizvod nije sertifikovano bezglutenski
– SVI SASTOJCI NAŠEG karamel krema DOLAZE DIREKTNO SA PLANTAŽA i podržavaju principe fer trgovine

Sastojci: blanširani badem* (44%), kokosov sirup* (38%),  hladno ceđeno devičansko kokosovo ulje* (18%).
*sertifikovano organski sastojci

Alergeni: Sadrži jezgrasto voće (badem)
Uputstvo za upotrebu: koristiti samostalno ili kao namaz.
Neto količina: 230g
Proizvedeno u Republici Srbiji
Nutritivne vrednosti na 100g: Energetska vrednost 2245kJ/538kcal; Masti 41,4 g; Od kojih zasićene masne kiseline 16,5 g, Ugljeni hidrati 27,3 g; Od toga šećeri 27,1 g; Vlakna 4,4g; Poteini 13,2 g; So 0,04 g.

 

 

Dodatne informacije

Pakovanje 490 g