Keksomanija paket – 12 keksa bez procesiranog šećera i brašna

1.632,00 RSD sa PDV-om

Organski slatkiši sa stvarnim zdrvatsevnim benefitima i sa nestvarno dobrim ukusom.

Paket sadrži:

Najzdravija i najukusnija užina za velike i male! Za detaljne informacije o svakom keksu kliknite na linkove iznad.

🍪Superior slatkiši su nastali kod kuće gde smo ih pravili jer nismo bili zadovoljni onim što smo mogli da kupimo. Zato smo prvo sebi, a posle i za vas, napravili zdraviju, nutritivno bogatu i ukusnu alternativu svim drugim slatkišima.

😇Superior organski veganski keksi su savršena užina – zasitna, a zdrava i ukusna, koja lako staje u svaku putnu torbu.

☝Sastojke za naše Superior slatkiše smo birali tako da budu najprirodniji mogući, a kombinacija takva da nutritivni sastav bude veoma izbalansiran. Ako se u sastavu nalaze ovsene pahuljice, onda su to ovsene pahuljice dobijene hladnim presovanjem celog zrna ovsa, a ako je kakao prah u pitanju, to je najkvalitetniji kakao prah, autohtone sorte i sa jedinstvenim prosecom prerade.

🔅Zaslađivač je isključivo kokosov sirup, jer je to 100% prirodan i veganski zaslađivač koji se smatra se celovitom hranom, s obzirom na to da se dobija isključivo od nektara kokosovog drveta i u sebi ima tragove čitavog spektra makro i mikronutrijenata.

🔅Kao mast se koriste isključivo dve najkvalitetnije (i najskuplje) masti koje postoje – hladno ceđeno kokosovo ulje i sirov kakao buter najređe sorte kakaoa na planeti, Arribe Nacional.

🔅Ako su u sastavu bademi i lešnici, onda su oni su probranih sorta, direktno sa plantaža, isključivo celog zrna.  Šta više, sastojci u superior slatkišima, osim što su minimalno procesuirani, za svaki se zna njegovo tačno poreklo, odnosno gde je uzgojen, kada je uzgojen, kako je obrađen i koje je sorte.

👉 Kada je u pitanju nutritivni sastav, superior slatkiši, pored ugljenih hidrata i šećera, sadrže u dovoljnoj količini i masti, proteine, vlakna, vitamine, minerale i fitonutrijente (iz prirodnih izvora – ne dodate). Ovo je retka pojava u svetu bilo kojih slatkiša. Daleko najveći procenat su obično ugljeni hidrati i to većinom šećeri.

Keksomanija paket – 12 keksa bez procesiranog šećera i brašna
Keksomanija paket – 12 keksa bez procesiranog šećera i brašna

1.632,00 RSD sa PDV-om