Kremomanija paket

1.652,00 RSD sa PDV-om

Kremomanija paket sadrži 3 zdrava veganska i organska krema:

  • Vege Karamel Krem – 230g
  • Vege Čoko Krem – 240g
  • Superior lešnikov puter – 250g

100% ORGANSKI KREMOVI BEZ DODATOG ŠEĆERA – Jedini naš zaslađivač je kokosov sirup, potpuno prirodan sirup dobijen od nektara kokosovog drveta, za koji se smatra da ima niži glikemijski indeks od drugih prirodnih zaslađivača.

OD STVARNO NAJKVALITETNIJIH SASTOJAKA – Većina naših sastojaka nam dolazi direktno sa plantaža sa različitih krajeva sveta, pažljivo odabrane sorte i procesa obrade koji omogućavaju da budemo zdravi slatkiši najfinijeg ukusa

NEMAMO NIJEDAN ADITIV – Lakši put nije uvek i bolji put, pa smo pravljeni bez aditiva i drugih štetnih sastojaka. Zato smo omiljeni zdravi kremovi dece i odraslih!

100% VEGANSKI KREMOVI OD POTPUNO PRIRODNIH SASTOJAKA -Mi smo veganski slatkiši sa sastojcima koji su većinom iz kategorije cele hrane ili minimalno procesirani, jer naš organizam takve sastojke najbolje usvaja.

NUTRITIVNO IZBALANSIRANI VEGANSKI KREMOVI – Sadržimo vlakna, masti, proteine, minerale i vitamine, čime retko koji veganski krem može da se pohvali!

Superior lešnikov puter

Sastav: 100% organski lešnik

Tradicionalnom i sporom tehnologijom na kamenom mlinu, meljemo naše organske lešnike do kremastog savršenstva! Srpski lešnici imaju savršen i pun ukus koji se u potpunosti prenosi u ovaj puter, bez ijednog jedinog dodatka. Ono što je važno kod našeg putera je da ga pravimo od isključivo celih lešnika (ne pravi se odmašćenih lešnika, ne pravi se od izlomljenih lešnika druge kategorije, već od najkvalitetnijih i najlepših lešnika kakvi se koriste i za naš upakovan lešnik). Lešnikov puter ima sve divne zdravstvene befenite koje ima i organski lešnik, samo ga je zabavnije jesti!

organski ešnikov puter u teglici

Veganski Čoko Krem

Sastav: kokosov sirup* (60%), lešnik* (35%), organski kakao prah Arriba Nacional* (5%). *sertifikovano organski sastojci

Tražili ste zdravu altrernativu za Nutelu ili Eurokrem? Na pravom ste mestu! Ovaj savršeno izbalansiran kremasti spoj organskog slatkog sirupa iz kokosovog drveta, organskih lešnika sa našeg podneblja i sirovog organskog Arriba Nacional kakao praha iz Ekvadora, će svakog oboriti s nogu. Prosto morate da probate, jer se neke stvari teško opisuju rečima!

 

organska veganska nutela u teglici

Veganski karamel krem

Sastojci: blanširani badem* (44%), kokosov sirup* (38%), hladno ceđeno devičansko kokosovo ulje* (18%). *sertifikovano organski sastojci

Ovaj savršeno izbalansiran karamelasti spoj najlepšeg organskog sicilijanskog badema, slatkog sirupa iz kokosovog drveta, i hladno ceđenog devičanskog kokosovog ulja sa Šri Lanke, će svakog oboriti s nogu. Naročito one koji vole ukus karamele! Prosto morate da probate, jer se neke stvari teško opisuju rečima!

Organski veganski karamel krem u teglici
3 veganska organska zdrava krema
Kremomanija paket

1.652,00 RSD sa PDV-om