Loyalty program

Dragi naši, 

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da smo uveli Loyalty program za našu online prodavnicu. Program je osmišljen za sve redovne korisnike Just Superior proizvoda, kako bismo vam pokazali našu beskrajnu zahvalnost za poverenje koje nam ukazujete i dodatno vam olakšali brigu o zdravlju. 

Program je veoma jednostavan, jer nam je cilj da se naši kupci ne opterećuju informacijama i dodatnim koracima prilikom poručivanja. Na vama je da kao i do sada poručujete putem naše online prodavnice, a sistem automatski prati vašu kupovinu i u zavisnosti od veličine porudžbine dodeljuje vam jedinstven kupon sa popustom za sledeću kupovinu:

  • Uz porudžbine preko 3700 RSD osvajate 5% popusta na narednu kupovinu.
  • Uz porudžbine preko 4500 RSD osvajate 10% popusta na narednu kupovinu.
  • Uz porudžbine preko 6000 RSD osvajate 15% popusta na narednu kupovinu.

Kupon sa popustom upisujete tokom naredne kupovine u polje “KUPON” koje se nalazi na stranici vaše korpe. Popuste možete iskoristiti u periodu od 2 meseca. Popust se primenjuje na sve proizvode iz naše online prodavnice osim na one koji su već na bilo kojoj vrsti akcije.

Važno je da naš mejl info@justsuperior.rs dodate na listu bezbednih adresa, kako bi vam stizao u glavni inbox ili inbox promocija i obaveštenja (promotions/notificatons). Prilikom prve porudžbine proverite spam poštu.

Jako je važno i da unesete vaš mail bez greške prilikom poručivanja.