Spirulina tablete - Organska tajvanska spirulina u tabletama - 150x500mg

1.595,00 RSD sa PDV-om

Spirulina tablete predstavljaju jednu od najmoćnijih superhrana sa dokazanim efektima detoksa organizma, povećanja snage, podizanja imuniteta, mršavljenja kod ljudi sa viškom kilograma,  sa jakim antialergijskim i antivirusnim svojstvima.

Sastojci: 100% organska spirulina u tabletama sa Tajvana. Pakovanje traje oko mesec dana.

 • Superior spirulina u tabletama se proizvodi od 100% čiste spiruline bez ijednog dodatka.
 • Dolaze nam direktno od renomiranog proizvođača spirulina iz ekološki čiste oblasti Tajvana.
 • Uzgoj je u čistoj planinskoj vodi, što je čni jedinstvenom na svetu.
 • Više od organske spiruline – apsolutno garantovano čista spirulina u tabletama: bez mikrocistina i drugih toksina problematičnih kod ovog proizvoda.
 • Testirana interno i ekterno od strane dobavljača i naknadno u akreditovanoj laboratoriji Srbije pri svakom uvozu.
 • Zbog načina ugoja i proizvodnje Superior spirulina u tabletama sadrži više β-karotena, fikocijanina, hlorofila, vitamina B, GLA i drugih hranjivih materija ključih za njene efekte na zdravlje.

Nije na stanju

Za šta je dobra spirulina u tabletama?

Spirulina u tabletama predstvalja potpuno prirodan dodatak ishrani. Superior spirulina kapsule se sastoje od 100% spiruline i ničega više. Spirulina je jedna od najhranljivijih namirnica na našoj planeti, koja ispoljava mnogobrojne biološke aktivnosti i veoma visoku koncentraciju prirodnih hranljivih materija. Kada se redovno koriste ove tablete iskustva kao i hiljade naučnih istraživanja su dokazali njenu bio-modulatornu i imunomodulatornu funkciju.

Spirulina tablete dejstvo – šta nam naučna istraživanja govore?

 • Spirulinau tabletama za detoks su jedan od retkih naučno potvrđenih načina da izbacite toksine iz vašeg organizma. Za život u zagađenim gradovima spirulina kapsule su spas za organizam.
 • Spirulina tablete za imunitet su dokazano jedan od najboljih načina da postanete otporniji na sve vrste virusa i bakterija, a takođe su ekstremno efikasne da vas bilo koji virus ili prehlada prođu brže i sa mnogo manje posledica.
 • Spirulina tablete za mršavljenje kako naučna istraživanja pokazuju ispoljavaju idealno dejstvo u smislu da ukoliko imate višak kilograma, nekoliko spirulina tableta dnevno će vam zaista pomoći u mršavljenju, a ukoliko nemate višak, neće uticati na vašu težinu.
 • Organska spirulina u tabletama ispoljava i jaka antioksidativna i antiupalna svojstva, daje snagu, pozitivno utiče na šećer i holesterol u krvi i jedan je od efektnijih načina za podizanje gvožđa u organizmu biljnim namirnicama.
 • Dejstvo spirulina tableta zavisi najviše od njihovog kvaliteta i pravilnog načina doziranja.

Spirulina tablete sastav

Just Superior spirulina u tabletama se sastoji od isključivo 100% organske spiruline, i dolaze direktno sa Tajvana, od jednog od najboljih proizvođača algi na svetu, . Osušena i samlevena spirulina se specijalizovanim postupkom stisne u tablete, bez ijednog dodatka.

Nutritivne vrednosti Superior spirulina kapsula su iste kao i kod praha: Nutritivne vrednosti na 3g (6 tableta): Energetska vrednost 47 kJ/11,2 kcal; Masti 0,2 g; od kojih zasićene masne kiseline 0,08 g; Ugljeni hidrati 0,5 g; od kojih šećeri 0,04g; Proteini 1,9g; So 0.05g.

Jedina organska spirulina u tabletama na tržištu sa Tajvana

Kontaminacija izuzetno toksičnim supstancama od drugih algi (do koje često dolazi kada uzgoj nije kontrolisan ekstremno pažljivo) je jedan od većih problema kod proizvoda sa spirulinom, naročito zato što se ovo na standardnim analizama ne ispituje. Sam kvalitet je takođe upitan, kad su u pitanju spirulina kapsule, u smislu sadržaja glavnog fitonutrijenta fikocijanina.

U odeljku ‘Spirulina u tabletama na tržištu’ pogledajte sve detalje o ovome, i zašto je izuzetno važno poreklo spiruline u tabletama koje koristite. Na našem tržištu do sad svaka organska spirulina u tabletama je poreklom iz Kine.

Zato smo mi pretražili ceo svet, uzevši u obzir baš sve faktore kako kvaliteta tako i čistoće (bezbednosti) kako bi Superior organska spirulina u tabletama bila nešto što će vam pružiti proverene zdravstvene koristi a bez ikakvog rizika od kontaminacije!

Spirulina u prahu i spirulina u tabletama u kašikama na stolu

Superior spirulina je kontrolisano gajena u izvorskoj planinskoj vodi ekološki čiste oblasti na jugu Tajvana, sa najsofisticiranijom tehnologijom koja omogućava uzgoj 100% čiste i celovite spiruline, potpuno bezbezdne za svakog. Rigorozno je testirana na sve parametre u više akreditovanih laboratorija.

Spirulina tablete cena

Ako pažljivo pogledate odeljak ‘Zašto da izaberete Superior spirulinu?’ biće vam potpuno jasno koliko je kompeksan i skup proces proizvodnje potpuno čiste spiruline. Za ovaj proizvod cena jednostavno ne može biti niska, takva je priroda procesa uzgoja i proizvodnje da bi ova alga bila zaista čista i zaista pružala oo što nauka i tradicija tvrde.

🍀 Kada kupujete organske proizvode, osim što na najbolji način vodite računa o sebi i onima koje volite, nemojte zamenariti ni Vaš doprinos koji takvim izborom dajete očuvanju naše planete, jer je svaki taj doprinos od ključne važnosti.

Najkvalitetnija spirulina u tabletama na tržištu

 • Direktno sa Tajvana od jednog od najboljih proizvođača spiruline na svetu.

 • Jedina na svetu gajena u čistoj planinskoj, izvorskoj, mineralnoj vodi strogo kontrolisane čistoće, na ekološki besprekorno čistoj lokaciji na jugu Tajvana.

 • Uvek sveža, za svaku seriju se radi posebno, sa kratkim procesom ubiranja i proizvodnje odmah nakon toga.

 • Strogo kontrolisan uzgoj garantuje odsustvo kontaminicije toksičnim i za zdravlje veoma štetnim mikrocistinima od drugih algi.

 • Sadrži više β-karotena, fikocijanina, hlorofila, vitamina iz B kompleksa i GLA od prosečnih organskih spirulina. Laboratorijski testiran sadržaj za svaku seriju.

Predstavljamo plantaže sa kojih dolazi Superior spirulina u tabletama

U ovom kratkom videu vas upoznajemo sa proizvođačem Superior spiruline, koji već preko 40 godina u ekološki čistom delu Tajvana proizvodi najkvalitetnije mikroalge na svetu.

Kome je namenjena spirulina u tabletama?

Pošto se Superior spirulina kapsule sastoje od 100% organske spiruline, koja je potpuno kontrolisanog porekla i procesa proizvodnje, one mogu biti idealan dodatak ishrani za bilo koga.

Pre svega za sve nas koji živimo u zagađenim gradovima, telu je uvek potrebna pomoć na dnevnom nivo da izbaci što više toksina. Spirulina radi nežan detoks i nema neželjenih dejstva.

Za ljude na veganskoj ishrani spirulina je veoma značajna jer predstavlja jedan od retkih biljnih izvora gvožđa koje je lako iskoristivo.

Oprez vezan za trudnice, decu i dojilje odnosi se isključivo na problem kontaminacije spirulina tableta, što se može pronaći u literaturi. Analize Superior orgaskih spirulina tableta možete naći na našem sajtu kao i svu ostalu dokumentaciju. Spirulina u tabletama potpuno kontrolisanog kvaliteta je korišćena u naučnim istraživanjima za decu preko 3 godine, trudnice i dojilje sa odličnim rezultatima.

Sportisti takođe veoma cene ovaj proizvod jer dokazano povećava fizičku snagu.

Ukoliko već pravite razne zdrave šejkove i smutije, u našoj ponudi se nalazi i spirulina u prahu, za koju važi sve isto što i za našu spirulinu u tabletama, koju možete dodati u bilo koji vaš smuti.

ikonica-ljudi

Kako se pije spirulina u tabletama?

Jedno od najčešćih pitanja koja dobijamo je kako se pije spirulina u tabletama za najbolje efekte.

Spirulina tablete doziranje

Generalno, preporučena količina spiruline u tabletama iznosi 3 g (6 spirulina kapsula dnevno). Može se uzimati i 1 g dnevno, tj samo 2 spirulina kapsule, pokazani su efekti u istraživanjima i sa tom količinom, ali za optimalne efekte uzimati bar 4 kapsule. Dakle jedno pakovanje Superior spirulina u tabletama traje od 25 dana do 2,5 meseca.

Ukoliko osećate da ćete da se razbolite, ili ukoliko ste pili ili jeli nešto što vam ne prija preterano taj dan, uzmite bar 5 g tj 10 spirulina tableta.

Ukoliko se baš razbolite, onda uzmite duplu dozu dva puta dnevno. Pomoći će osetno ali mora na ovaj način da se uzima dok traje virus ili prehlada.

 

ikonica-preporuke

Preporučujemo