O nama - Just Superior

Ko smo mi?

Mi smo firma strastveno posvećena svakom svom proizvodu i svakom svom kupcu!

Verujemo, i iskustveno smo potvrdili, da je dobra ishrana jedan od bitnijih faktora za srećniji i uspešniji život, na svim poljima!


KAKO SMO NASTALI?


Just Superior je porodična firma koja je nastala kao odgovor na traganje za najboljim rešenjima protiv, prvenstveno narušenog imuniteta i manjka energije, a potom i ostalih zdravstvenih problema koje nam je moderni način života i ishrane doneo. Naš pristup je baziran na temeljno proučenim, naučno proverenim i pažljivo odabranim sastojcima i proizvodima koji su 100% proverenog porekla, sertifikovano organski i potpuno prirodni – svi nutrijenti su u njima sačuvani kao u izvornom obliku (na plantaži)!  


100% prirodni

100% organski

100% kredibilni

100% transparentni


BEZ KOMPROMISA


Naš prvi i osnovni postulat u poslovanju je da bilo koji proizvod radimo samo ukoliko možemo da ga obezbedimo u najboljem mogućem kvalitetu, a da ima smisla finansijski i za firmu i za kupce. I od toga nikada ne odstupamo. Uvek sarađujemo direktno sa dobavljačima koji poseduju sopstvene plantaže i koji su specijalizovani za gajenje i preradu svojih kultura. Sa svim dobavljačima imamo lični kontakt, i većinu plantaža i fabrika lično obilazimo, bilo da je u pitanju Srbija, Peru, Ekvador, Dominikana.. Direktna saradnja sa plantažerima i proizvođačima, pored toga što 100% garantuje KVALITET, SVEŽINU i POREKLO proizvoda, omogućava jednu veoma bitnu stvar. Najveći deo cene koju naši kupci plate za bilo koji naš proizvod ide samim uzgajivačima, tj ide na samu sirovinu, a ne raspoređuje se na i po nekoliko preprodavaca i uvoznika u lancu. Na ovaj način kupci pre svega dobijaju sirovinu koja vredi, tj dobijaju najveći moguči kvalitet svog proizvoda a Just Superior podržava lokalne, male proizvođače u Srbiji i po različitim delovima sveta, koji se posvećeno bave svojim kulturama, rade sa autohtonim sortama koje preraćuju na tradicionalne i najmanje invazivne načine. VIZIJA I MISIJA


Nudeći premijum organske proizvode beskompromisnog kvaliteta,  čineći ih lako dostupnim i jednostavnim za korišćenje, želimo da kreiramo povoljno okruženje u kojem će hrana biti u funkciji podizanja kvaliteta života i dobrobiti, motivišući ljude da žive zdravijim, punijim i uspešnijim životom. Takođe želimo da dokažemo da je moguće raditi transparentno, biti autentičan, održati uvek isti nivo kvaliteta, a opstati na tržištu, bilo gde. Mi verujemo da naši kupci u Srbiji zaslužuju najviši mogući kvalitet i planiramo to uvek da isporučimo. POZIVAMO VAS DA NAM SE PRIDRUŽITE U MISIJI PODIZANJA ORGANSKE ISHRANE NA VIŠI NIVO…
Dobro zdravlje postižemo uz bolju ishranu.

Čime se bavimoProdajom namirnica proverenog kvaliteta

Nudimo organske proizvode premijum kvaliteta isključivo iz proverenih izvora širom sveta, najboljih sorti i uvek svežih. Pakujemo ih u najkvalitetniju ambalažu i strogo kontrolisanim uslovima, kako bi očuvali njihovu vrednost nastalu na organskim plantažama sa kojih potiču.


Proizvodnjom prirodnih i zdravih proizvoda

Sve naše gotove proizvode proizvedimo od najkvalitetnijih sastojaka, ručno ili na tradicionalne načine, najneinvazivnijim metodama a opet u strogo kontrolisanim uslovima sa svim potrebnim sertifikatima. Svi su bez aditiva, bez dodatog šećera, sa očuvanim svim nutritivnim vrednostima, i naravno jako ukusni!


Edukacijom i podrškom

Za sve koji žele da se informišu o najnovijim naučnim otkrićima iz sveta ishrane i zdravlja, na sajtu nudimo različite sadržaje. Podrška našim kupcima kao i svima koje interesuje svet organske, zdrave i pravilne ishrane je nešto po čemu želimo da se izdvojimo kao kompanija. Naši kupci su za nas prioritet i uvek stojimo na raspolaganju da odgovorimo na sva vaša pitanja i nedoumice.


Kako to radimo drugačije

Just Superior garancija

Beskompromisni kvalitet svakog proizvoda za nas nije stvar izbora nego jedna od suštinskih vrednosti kojim se vodimo. Za naše klijente biramo samo najbolje- dokazanog porekla i potvrđenih performansi. Mi istinski volimo i živimo ono čime se bavimo, i umemo to da radimo!

Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image