O nama - Just Superior

Ko smo mi?

Mi pomažemo ljudima da budu bolja verzija sebe!

To činimo sa osmehom, jer je naša filozofija dobre ishrane jednostavna i laka za svakoga.


Kako smo nastali?


Just Superior je nastao kao odgovor na traganje za najboljim rešenjima protiv, prvenstveno narušenog imuniteta i manjka energije, a potom i ostalih zdravstvenih problema koje nam je moderni način života i ishrane doneo.  Naš pristup je baziran na superhrani i supernamirnicama koje su 100% proverenog porekla, sertifikovano organske i potpuno prirodne – svi nutrijenti su u njima sačuvani kao u izvornom obliku (na plantaži)!


100% prirodni

100% organski

100% kredibilni

100% transparentni

* Just Superior proizvodi


Bez kompromisa


Stvarajući brend Just Superior želeli smo da pronađemo i ponudimo najbolje od najboljeg! Tako smo postavili naš glavni princip kvalitet iznad organskog. Izmedju ostalog, to znači da sarađujemo isključivo sa dobavljačima koji imaju svoje plantaže na kojima uzgajaju namirnice, koji su specijalizovani za uzgoj i proces prerade i koji sve svoje tvrdnje mogu da potkrepe temeljnom dokumentacijom.
Vizija i misija


Nudeći premijum organske proizvode beskompromisnog kvaliteta,  čineći ih lako dostupnim i jednostavnim za korišćenje, želimo da kreiramo povoljno okruženje u kojem će hrana biti u funkciji podizanja kvaliteta života i dobrobiti, motivišući ljude da žive zdravijim, punijim i uspešnijim životom. Pozivamo vas da nam se pridružite u misiji podizanja organske ishrane na viši nivo…
Dobro zdravlje postižemo uz bolju ishranu.

Čime se bavimoProizvodnjom i prodajom

Nudimo organske proizvode premijum kvaliteta isključivo iz proverenih izvora širom sveta.


Kreiranjem jedinstvenih, prirodnih, visoko efektnih proizvoda

Lično razvijamo organske, potpuno prirodne proizvode za koje koristimo najkvalitetnije moguće sastojke iz celog sveta, uvek u obliku jedinstvene formule koja osigurava maksimalne efekte na ljudski organizam.


Edukacijom i podrškom

Za sve koji žele da se informišu o najnovijim naučnim otkrićima iz sveta ishrane i zdravlja, na sajtu nudimo različite sadržaje. Podrška našim kupcima kao i svima koje interesuje svet organske, zdrave i pravilne ishrane je nešto po čemu želimo da se izdvojimo kao kompanija.


Kako to radimo drugačije

Just Superior garancija

Beskompromisni kvalitet svakog proizvoda za nas nije stvar izbora nego jedna od suštinskih vrednosti kojim se vodimo. Za naše klijente biramo samo najbolje- dokazanog porekla i potvrđenih performansi.

Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

Scroll Up