Organski Vege Čoko Krem – 240g

645,00 RSD sa PDV-om

Kažu da deca zaborave na Nutelu kad probaju naš Vege Čoko Krem od samo 3 zdrava organska sastojka. Jedini problem je kako da ga sakriju od roditelja!

Sastojci: kokosov sirup* (60%), lešnik* (35%), organski kakao prah Arriba Nacional* (5%). *sertifikovano organski sastojci

 • Organski Superior vege čoko krem
 • Ne sadrži apsolutno nijedan aditiv, jeftina organska biljna ulja, rafinisan šećer i brašno.
 • Sadrži 35% najfinijih lešnika zbog čeka je bogat vlaknima, a sadrži i proteine, različite minerale, vitamine i fitonutrijente
 • Zaslađen samo kokosovovim sirupom, jednim od najprirodnijih zaslađivača na svetu! (ali nije pogodan za dijabetičare zbog sadržaja prirodnih šećera).
 • Sastojci prirodno ne sadrže gluten, i proizvode se na mestu gde nema kontaminacije glutenom, ali proizvod nije testiran na prisustvo glutena.
 • Ukus će i male i velike oboriti s nogu.
 • Svi sastojci dolaze direktno sa plantaža po principima fer trgovine i spadaju u najkvalitetnije u svojoj kategoriji.

Koji ste vi bili tim kad ste bili mali? Nutella ili Eurokrem? 🙂

Pa još namazan na svež beli hleb, da li nismo svi to voleli kao deca? Međutim, kako je prehrambena industrija ‘napredovala’, uz našu informisanost, danas znamo da to uživanje dolazi sa jako ozbiljnom cenom po naše zdravlje i zdravlje naše dece.

Da li moramo da se odreknemo ovakvih slatkih trenutaka i da ih uskratimo našoj deci da bi sačuvali zdravlje?

Na sreću, ne moramo! Samo je potrebno da napravimo drugačiji izbor!

Odvojite malo vremena i proverite zašto kažemo da je naš Vege Čoko Krem zaista ukusan i zdrav čokoladni krem – jedan od najboljih na svetu!

Ovaj savršeno izbalansiran kremasti spoj prirodnog slatkog sirupa iz kokosovog drveta, organskih lešnika sa našeg podneblja i sirovog organskog Arriba Nacional kakao praha iz Ekvadora, će svakog oboriti s nogu. Prosto morate da probate, jer se neke stvari teško opisuju rečima!

Zašto među toliko opcija zdravih kremova da odaberete krem od sertifikovano organskih sastojaka?

Zato što ostaci pesticida, teških metala, antibiotika i hormona u konvencionalnim slatkišima dokazano narušavaju naše zdravlje na mnogobrojne načine. Dodatno, aditivi koji su dozvoljeni u konvencionalnoj proizvodnji mogu da budu ektremno toksični po sve naše organe uključući mozak (naročito kod dece).

Zašto među organskim kremovima da odaberete baš Superior Vege Čoko krem?

Izrazu ‘’uživajte bez griže savesti’’ dajemo potpuno novu dimenziju sa našim neodoljivim kremom od čokolade! Dozvolite da vam objasnimo zašto je naš čokoladni krem zaista zdrav slatkiši. 

vege-choco-crem-just-superior

Često u poslednje vreme na deklaracijama zdravih slatkiša možemo videti šta sve proizvod ne sadrži. Međutim, kad pogledamo sastojke datog zdravog slatkiša postane nam jasno da je problem u tome šta sadrži! Generalno je trend ovih godina da se popularni nezdravi sastojci zamenjuju drugim (manje poznatim) isto toliko nezdravim sastojcima.

Naš čokoladni veganski slatkiš sadrži svega 3 sastojka:

 1. Organske lešnike posebne sorte i najvišeg mogućeg kvaliteta
 2. Organski kakao prah iz Ekvadora koji pripada najcenjenijoj sori na planeti (Arriba Nacional)
 3. Organski kokosov sirup, potpuno prirodan slatki sirup za koji se smatra da ima niži glikemijski indeks od drugih zaslađivača

Apsolutno ništa više – ni jedan jedini sastojak.

vege-choco-krem-lesnici

Naš čokoladni krem je vrlo zasitan, jer se sastoji od potpuno prirodnih i hranjivih sastojaka, mada odraslima treba malo kontrole da ne pojedu celu teglicu zbog ukusa. Deca ga takođe obožavaju, neće im biti potrebno nikakvo nagovaranje da zamene njime druge štetne kremove, a vi ćete biti mirni da unose potpuno zdravu, organsku i nutritivno bogatu hranu, dok jedu svoj slatkiš!

 • Bez rafininih šećera, 100% prirodan
 • Bez trans masti, 100% organski
 • Bez žitarica, 100% veganski
 • Bogat vlaknima, 0% aditiva
 • Bez palminog ulja, 1000% ukusan

🍀 Kada kupujete organske proizvode, osim što na najbolji način vodite računa o sebi i onima koje volite, nemojte zamenariti ni Vaš doprinos koji takvim izborom dajete očuvanju naše planete, jer je svaki taj doprinos od ključne važnosti.

Organski veganski slatkiši - Vege čoko krem

 • 100% organski bez rafinisanog šećera i brašna – Jedini zaslađivač je kokosov sirup, potpuno prirodan sirup dobijen od nektara kokosovog drveta, za koji se smatra da ima niži glikemijski indeks od drugih prirodnih zaslađivača.

 • Od stvarno najkvalitetnijih sastojaka – Sva 3 sastojka nam dolaze direktno sa plantaža sa različitih krajeva sveta, pažljivo odabrane sorte i procesa obrade.

 • Kremasti ukus najfinije sorte lešnika, kokosovog sirupa ukusa meda i najboljeg kakao praha na svetu će svakog oboriti sa nogu.

 • Ne sadrži apsolutno nijedan aditiv – Lakši i jeftiniji put nije uvek i bolji put. Zato je Vege Čoko Krem omiljeni zdravi slatkiš i dece i odraslih!

 • 100% veganski slatkiš od potpuno prirodnih sastojaka – Sastojci su većinom iz kategorije celovite hrane ili minimalno procesirani, jer naš organizam takve sastojke najbolje usvaja.

 • Bogat je vlaknima, a sadrži i proteine, i prirodne minerale, vitamine i fitonutrijente – veoam retko za čoko kremove!

vege-choco-krem-cover

Zdrav posni slatkiš neodoljivog ukusa i sjajnih benefita

Ako su vaš izbor posni slatkiši, Vege Čoko Krem će odgovoriti na vaše potrebe!

Tokom perioda posta, posni slatkiši idealan su izbor kao užina koja će vam pružiti dovoljno energije i snage za obavljanje svakodnevnih obaveza. A kada na to dodamo i činjenicu da je ovaj posni slatkiš izuzetno zdrav i sertifikovano organski, sa svega 3 sastojka, možete biti sigurni da ste načinili pravi izbor kada ste ga uključili u ishranu.

ikonica-ljudi

Just Superior Vege Čoko Krem je stvarno zdrav krem koji idealan za sve čiji su izbor veganski slatkiši čiji sastojci su jasno istaknuti!

Poreklo naših sastojaka i njihov uticaj na zdravlje

Organski lešnik

Naši lešnici vam dolaze pravo sa plantaža iz Makedonije. Ovi lešnici su miks najkvalitetnijih sorti lešnika, zbog čega imaju posebnu slatkastu aromu i puterast ukus. Za naš Vege Čoko krem koristimo uvek sveže i isključivo cele lešnike prve klase (ne koristimo lomljene ostatke) zbog čega ne dolazi do oksidacije i kontaminacije ovih orašastih plodova. Organski nekontaminirani lešnici su opšte poznati po svojim zdravstvenim benefitima. Osim proteina i vlakana bogat su izvor različitih vitamina, minerala i antioksidanasa, kao što su vitamin E (najvažniji aktioksidans u telu), vitamin B1, magnezijum, bakar, mangan, a sadrže i solidnu količinu vitamina B6, folata, fosfora i cinka. Naš Vege Čoko Krem sadrži 35% lešnika.

organski-lesnik-granola

Organski kokosov sirup

Potpuno prirodan sirup dobijen iz nektara kokosovog drveta. Drvo kokosa u svoj nektar povlači mnoštvo nutrijenata iz bogate zemlje na kojoj raste, tako da osim prirodnih šećera, ovaj sirup sadrži i minerale, vitamine, antioksidanse, proteine i inulin u tragovima. Stoga su rezultati istrživanja pokazali da kokosov sirup ima nešto niži glikemijski indeks od drugih zaslađivača (šećera, meda, agave i slično). Naš zdrav krem sadrži sirup koji dolazi pravo sa Balija, pravi ga mala firma koja poseduje sopstvene plantaže. Vege Čoko Krem sadrži 60% kokosovog sirupa. Ovaj zdravi krem je pravljen kao odlična zamena sa druge slatke kremove – ukoliko tražite veganski čokoladni krem prilagođen keto ishrani ili dijabetičarima, pogledajte naš Vege Keto Krem sa stevijom.

kokos-sirup-kasikica

Organski kakao prah

U Vege Čoko Krem stavljamo bez preterivanja najbolji kakao prah na svetu: hladno procesirani Arriba Nacional direktno iz Ekvadora. Arriba Nacional se smatra se jednom od najboljih i najređih sorti kakaoa na svetu. Pažljivo procesirane autohtone sorte kakaoa, pored svog savršenog ukusa, dokazano imaju niz zdravstvenih benefita. Naša Arriba je jedinstven kakao, dolazi iz samo jedne oblasti Ekvadora, i radi se u pojedinačnim malim serijama (što skoro pa da više i ne postoji na masovnom tržištu kakaoa). Našem Vege Čoko Kremu daje predivan čokoladni ukus.

organski-kakao-prah-i-zrno

Zašto vaš izbor treba da budu sertifikovano organski slatkiši?

1) Zato što njihovi sastojci nisu agresivno tretirani pesticidima (koji su naučno dokazano jako štetni po naše zdravlje, a posebno zdravlje naše dece) i zato što ne sadrže ostake hormona i antibitoka takođe standardno korišćenih u proizvodnji hrane.

2) Zato što znate sigurno da sastojci nisu GMO porekla

3) Aditivi koji smeju da se koriste u proizvodnji organskih slatkiša su limitirani, i uglavnom su i oni iz organske proizvodnje.

Ali, da li su svi sertifikovano organski slatkiši zdravi i istog kvaliteta? Ni blizu toga.

Sve gore navedene pozitivne strane koje organski slatkiši imaju ništa ne govore o procesu prerade, poreklu i uticaju na zdravlje samih sastojaka, njihovom nutritivnom profilu, sadržaju alergena, itd.

Da biste ste se istinski zasladili ‘’bez griže savesti’’ čak i kad su pitanju organski slatkiši, nije dovoljno da pročitate šta je napisano na frontu pakovanja od raznih izjava. Jedino će vam spisak sastojaka i njegov redosled dati prave informacije o proizvodu, tj. pravu informaciju o njihovom uticaju na vaše zdravlje. Spisak sastojaka između ostalog najbolje objašnjava razliku u ceni i ukazuju na to koji je slatkiš zaista zdrav krem.

Među prva 3 sastojka većine organskih slatkiša (kao i u konvencionalnim slatkišima) nalaze se:

 • šećer
 • neko rafinisano biljno ulje
 • pšenično brašno

Ostatak sastojaka uglavnom čine neki oblik soje, mleko, jaja u prahu, glukozni sirup, i razni aditivi (čak i kod organskih slatkiša) kao što su sojin lecitin, guar guma, prirodne arome (koje proizvođač ne mora da precizira).

Šta je problem sa svim ovim sastojcima kad su organski?

Najčešće korišćena biljna ulja su suncokretovo, sojino, hidrogenizovano palmino ulje i slično (bilo koje hidogenizovano ulje/mast je isto što i margarin, tj. trans mast). Polinezasićena biljna ulja (ona koja su tečna na sobnoj temperature) su zdrava isključivo ako su hladno ceđena i pakovana u tamnoj staklenoj ambalaži, i ako se se koriste dalje bez zagrevanja. Svako zagrevanje ili izlaganje svetlosti bilo organskih i neorganskih biljnih ulja dovodi do hemijskih procesa u njima zbog kojih postaju ekstemno toksična za naš organizam i dokazano kancerogena. Sa druge strane, toksičnost i štetnost hidrogenizovanih ulja (trans masti) sigurno poznajete, i znate da ih i u najmanjim količinama treba izbegavati po svaku cenu.

Pšenično brašno je sastojak koji najbogatiji glutenom, a gluten je protein koji remeti varenje i stvara upalne procese svim ljudima na planeti, samo je pitanje u kojoj meri. Drugo, rafinisano pšenično brašno, kao i neka druga rafinisana brašna, ne sadrže nikakve minerale i vitamine, i predstavljaju uglavnom samo izvor ‘praznih kalorija’ koje negativno utiču na insulin i šećer u krvi.

nasmejana-devojcica

Soja je jedna od najkontraverznijih namirnica po pitanju uticaja na naše zdravlje. Ekstemno jeftina, sa dugim periodom agresivnog marketinga koji tvrdi da je jako zdrava. Sa druge strane postoji veliki broj istraživanja i ljudi koji tvrde da je soja zapravo ekstremno štetna po naše zdravlje i da je treba izbegavati čak i kad je organska (a konvencionalnu u svakom slučaju, jer je 90% soje na planeti GMO porekla).

Jaja i mleka u prahu, iako organska, nisu više jaja i mleko već potpuno izmenjeni sastojci koje naše telo ne prepoznaje kao prirodne i kao takvi stvaraju razne upalne procese u našem telu i remete njegovo normalno funkcionisanje.

Zaista zdravi kremovi kao što je naš Vege Čoko Krem imaju izuzetan sastav koji neće ni na jedan način štetiti vašem zdravlju i zdravlju vaše dece. Kako je ovaj krem napravljen kao zdrava zamena za Nutelu i slične kremove, on jeste prirodno sladak i sadrži 60 % kokosovog sirupa (a 41,7 % prirodnih šećera ukupno), tako da nije prilagođen ljudima koji izbegavaju prirodne šećere.

Međutim, za sve druge, naši veganski slatkiši, među kojima je i Vege Čoko Krem, nenadmašivi su u svom sastavu. Zaslađivač koji sadrži je jedan od najprirodnijih i najmanje procesiranih zaslađivača na svetu, za koji je pokazano da ima niži glikemijski indeks od većine drugih zaslađivača i šećera. Dodatno, umesto ogromnog procenta jeftinih biljnih ulja, Vege Čoko krem sadrži zdrave masti iz organskih lešnika, kao i vlakna, proteine, minerale i vitamine iz lešnika. Umesto drugih rafinisanih satojaka i dodataka naš zdrav krem sadrži samo još jedan jedini sastojak, a to je jedan od najkvalitetnijih kakao prahova na svetu – Arriba Nacional iz Ekvadora. I to je sve!

kasika-krema

Šta je zajedničko Vege Čoko kremu i i drugim manje zdravim kremovima?

Potpuno fenomenalan ukus!

Naši Superiror zdravi slatkiši, kremovi, keksovi Mačkica, Macan, oba badem keksa, ali i Vege Čoka Granola osmišljeni su tako da uživamo u najlepšim ukusima koje možete da zamislite, ali da pri tome hranimo naš organizam pravim nutrijentima. Na taj način negujemo naše i zdravlje naših najdražih!

Pročitajte iskustva naših korisnika

Vaše redovne poruke i komentari su već godinama najlepši deo čitavog našeg poslovanja. Just Superior nema plaćene reklame ovog tipa, ni sponzorisane objave – kad ima, jasno je naznačeno.  Vaše iskreno zadovoljstvo i preporuke su ono što je izgradilo ovu firmu i što je uvek motiviše da daje sve od sebe da vam puži kako najbolje proizvode na svetu tako i najbolju uslugu i podršku.

Најбољи крем икада!!!😍

List right
List right

Ovo je gore od droge. Ništa ukusnije nisam probao i stvarno treba imati jaku volju da se cela tegla ne pojede.

Ovo je fenomenalno! Danas sam probala 😍😍

List right
List right

Jedan od najboljih, najzdravijih i najomiljenijih kremova 🥰👌🤗

Od srca preporučujem krem svima koji žele da se slade najjjzdravijim namirnicama. 💖💖🍫🍫

List right

Vi o Superior Vege Čoko Kremu

Organski Vege Čoko Krem – 240g
Organski Vege Čoko Krem – 240g

645,00 RSD sa PDV-om