Vaši zdravstveni ciljevi

Kako da izaberete biljke i proizvode koji su najefektniji baš za ono što vama treba?

Često nam pišete sa ovim pitanjem! Mi smo se zaista na sajtu maksimalno potrudili da pružimo sve relevantne informacije, isključivo iz naukom podržane literature, i u okviru svakog poizvoda smo napravili odeljak sa zdravstvenim benefitima datog proizvoda. Međutim, nekad je teško pretražiti sve proizvode, da biste iz svakog izvukli konkretno ono što vama treba.

Zato smo napravili ovu malu mapu za vas! Da možete da pronađete oblast zdravlja na kojoj najviše želite da radite, i onda odmah vidite spisak biljaka tj naših proizvoda koji dokazano pozitino utiču ili mogu skroz da reše dat zdravstveni izazov, ili da vam pomognu u postizanju vašeg cilja (mršavljenje, snaga, fokus i slično). I drugi prioizvodi koji nisu navedeni pod nekom kategorijom mogu imati pozitivan uticaj na datu kategoriju, ali ovde smo izvojili one koje su temeljno proučeni baš za tu kategoriju i koji će vam dati najbrže rezultate.

Ostvarivanje svih vaših zdravstvenih i fitnes ciljeva nikada nije bilo jednostavnije i prirodnije! To vam garantujemo! 

Kad pronađete na spisku ono što vama treba, sve navedene biljke možete koristiti zajedno! Tako povećavate šansu da zdravstveni izazov rešite efikasnije ili da brže postignete vaše fitnes i druge ciljeve. Sve biljke u našem asortimanu se mogu kombinovati, i sve su potpuno bezbedne, jer su celovite biljke, a ne ekstrakti, i jer se rigorozno kostroliše kvalitet svake ture od semena do gotovog proizvoda. Kada kombinjete više biljaka, ne smanjujete doze. Više o kombinovanju i načinu korišćenja možete naći ovde.

1) IMUNITET, ANTIVIRUSNA SVOJSTVA

Izgradite imuni sistem u telu na koji ćete uvek moći da se oslonite! Razboljevaćete se retko, a i kad se razbolite, simptomi će biti daleko manji a oporavak mnogo brži! Ovo je provereno i garantovano ukoliko redovno uvrstite dole navedene biljke u vašu ishranu (4,5 puta nedeljno).

👉Kurkuma, Spirulina, Hlorela, bilo koji naš Kakao prah, Moringa, Ašvaganda, bilo koja Maka i Kokosovo ulje.

2) ANKSIOZNOST, DEPRESIJA, RASPOLOŽENJE

👉 Ašvaganda, bilo koja naša Maka, Criollo ili Arriba kakao prah, Kurkuma, Hlorela i Criollo kakao masa.

– za ozbiljnija stanja depresije i anksioznosti možete nam se javiti na telefon sa sajta radi konsultacije oko načina uzimanja.

3) DIJABETES, INSULINSKA REZISTENCIJA, ŠEĆER U KRVI

👉 Moringa, Kurkuma, Hlorela, Spirulina, bilo koji naš Kakao prah, Maka (sirov ili gelatinizovan miks), Konopljin protein, Kokosovo brašno,  Keto krem

4) MRŠAVLJENJE, GUBITAK KILOGRAMA

👉 Spirulina za gubitak masti, kokosovo brašno i kokosovo ulje za kontrolu apetita i držanje duže sitim, Arriba/Criollo kakao prah i Criollo kakao masa za gubitak masti i osećaj sitosti. Ostale biljke iz našeg asortimana pomažu gubitku kilograma koji su posledica inflamacije i nakupljene vode u telu.

  • Napomena – Ukoliko imate manjak kilograma, ove namirnice neće dovesti do toga da ih dodatno gubite (sasvim je različito stanje organizma koje ima višak, onog koje ima taman, i onog koji ima manjak kilograma, tako da biljke sasvim različito deluju u tim različitim organizmima)

5) ZDRAVLJE SRCA, KRVNIH SUDOVA I HOLESTEROL U KRVI 

👉 Criollo ili Arriba kakao prah, Criollo kakao masa, Spirulina, Hlorela, Kurkuma, Konopljin protein, Ašvaganda , Kakao buter, i svi proizvodi na bazi orašastih plodova (Lešnik, Badem, Bademovo brašno, Lešnikov i Bademov puter, Keto krem)

6) LIBIDO, SEKSUALNA AKTIVNOST I PLODNOST KOD OBA POLA

👉 Sirova i gelatinizovana maka miks (za muškarce se dodaje obavezno i Crna maka pored miksa, a žene mogu da dodaju Crvenu), Ašvaganda i kakao proizvodi kao blagi afrodizijak (Criollo ili Arriba kakao prahovi, Criollo kakao masa).

7) SNAGA I ENERGIJA

👉 Ašvaganda, bilo koja naša Maka, Spirulina, bilo koji naš Kakao prah i Konopljin protein.

8) BALANS HORMONA

👉 Sirova i gelatinizovana Maka miks (uz dodatak Crvene)

  • Maka ne uvodi biljne hormone u vaš organizam i ne utiče direktno na povećanje ili smanjenje nekog hormona, već utiče na naš endokrini sistem u celosti tako što promoviše optimalno funkcionisanje hipotalamusa i hipofize, koji zatim, samo tamo gde hormoni nisu u balansu, dovodi do balansa istog.

9) INFLAMACIJA U TELU, ZADRŽAVANJE VODE, ZDRAVLJE ZGLOBOVA I KOSTIJU

👉 Kurkuma, Moringa, sirova i gelatinizovana Maka miks,  Crvena maka, Spirulina i Hlorela

10) GVOŽĐE U KRVI

👉 Bilo koji naš Kakao prah (najbolji rezultati kad se rotiraju sva 3), Spirulina, Hlorela i Konopljin protein

11) ALERGIJE

👉 Spirulina, Arriba ili Criollo kakao prah

12) VARENJE, PROBAVNI SISTEM

👉 Hlorela, Bilo koji naš Kakao prah, Kokosovo ulje, Kokosovo brašno, i svi proizvodi na bazi orašastih plodova (Lešnik, Badem, Bademovo brašno, Lešnikov i Bademov puter, Keto krem)

13) KOŽA, KOSA I NOKTI – IZGLED I ZDRAVLJE

👉 Moringa, Kurkuma, sirova i gelatinizovana Maka miks, Hlorela, Kakao buter i Kokosovo ulje

  • za kožu i kosu ove proizvode unosite po preporukama da bi imale efekat iznutra, ali možete ih koristiti i kao kreme i maske.

14) FOKUS I KOGNITIVNE FUNKCIJE 

👉 Ašvaganda, sirova i gelatinizovana Maka miks, Crna maka, Criollo/Arriba kakao prahovi i Criollo kakao masa.

15) BILJNI PROTEINI (VEGANSKI PROTEINI)

👉 Konopljin protein, Kokosovo brašno, Bademovo brašno, Badem, Lešnik, Bademov i lešnikov puter

16) ANTI-AGING (PODMLAĐIVANJE)

👉 Ašvaganda, Moringa i Kurkuma

17) CIKLUS, PMS, PCOS, PMS

👉 Sirova i gelatinizovana maka miks (uz dodatak Crvene) i Kurkuma 

18) PROBLEMI SA CENTRALNIM NERVNIM SISTEMOM

👉 Ašvaganda, moringa, bilo koja maka, kokosovo ulje u većim količinama