Keto Vege Čoko Krem sa stevijom 200g

770,00 RSD sa PDV-om

Konačno keto proizvod sa dobrim sastavom! Samo 1,2 g prirodnih šećera po porciji, u ovom ukusnom i potpuno zdravom kremu, pogodnom i za dijabetičare.

Sastojci: lešnik* (79%), kakao prah Criollo* (7,5%), hladno ceđeno kokosovo ulje* (7,5%), kokosov protein* (3%), stevija u prahu 98% rebA (0,02%).  *sertifikovano organski sastojci (99,98%)

  • SASTOJCI PRIRODNO NE SADRŽE GLUTEN ALI PROIZVOD NIJE SERTIFIKOVANO BEZGLUTENSKI
  • DEKLARISANO MALA KOLIČINA PRIRODNIH ŠEĆERA
  • BEZ DODATOG ŠEĆERA
  • BEZ PALMINOG ULJA  
  • BEZ ADITIVA

Ovaj čokoladni keto krem prilagođen je dijabetičarima i ljudima koji su na keto ishrani, kao i svima onima koji izbegavaju šećer i ugljene hidrate u ishrani.  Po porciji Keto Vege Čoko Krem sadrži:

  • 1,2 g prirodnih šećera
  • 3,3 g ugljenih hidrata
  • 5,8 g vlakana
  • 4,8 g proteina
  • 21,5 g  masti

CELI LEŠNICI – KOKOSOVO ULJE – KAKAO PRAH – KAKAO BUTER – 0,02% STEVIJE – NIŠTA VIŠE!

prvi tab

Proizvodi bez šećera na tržištu imaju prilično problematične sastojke. Uvek čitajte deklaraciju (sastav proizvoda), imajte na umu da se sastojci navode po redosledu količine u kojoj se nalaze u proizvodu, edukujte se na temu toga šta koji sastojak znači i koliko je zapravo dobar ili problematičan za vaš organizam. Uzmite u obzir kod keto proizvoda da li vaš proizovod sadrži 20,30 ili čak 50% zaslađivača nekog, i razmislite da li u slučaju tako visokih procenata uopšte ima smisla što je proizvod keto! Možda neće da optereti šećerom organizam ali svakako će da ekstremno optereti jetru. Na kraju razmislite da li su sastojci organski i koliko je važno da pored toga što ne unosite šećere, da ne unosite ni ostatke pesticida (koji su vrlo ozbiljno toksični za naš organizam), kao i ostatke hormona i antibiotika.

Ukoliko želite da vam krem bude manje tečan, ostavite ga u frižideru pola sata. Biće savršeno maziv!:)

Napomena: Keto Vege Choco Cream kao proizvod nema organski sertifikat, jer 0,05g stevije u prahu koje ide u njega nije organska stevija ali je najčistija stevija koja postoji na tržištu. Stevija je 98% čistoće i u pitanju je RebA, najkvalitetniji i sto se slasti tiče najmoćniji sastojak stevije. Preostalih 2% čine RebB sto je takođe prirodni sastojak stevije. Stevija koja ide u keto vege čoko krem ne sadrzi ništa osim potpuno prirodnih sastojaka.

Ostalih 99,98% sastojaka su sertifikovano organsko i njihove sertifikate možete videti na našem sajtu ili dobiti na upit. Takođe proizvod je proizveden po principima organske proizvodnje, kao svi drugi naši proizvodi.

Pročitajte iskustva naših korisnika

Vaše redovne poruke i komentari su već godinama najlepši deo čitavog našeg poslovanja. Just Superior nema plaćene reklame ovog tipa, ni sponzorisane objave – kad ima, jasno je naznačeno.  Vaše iskreno zadovoljstvo i preporuke su ono što je izgradilo ovu firmu i što je uvek motiviše da daje sve od sebe da vam puži kako najbolje proizvode na svetu tako i najbolju uslugu i podršku.

Blago slatko, baš čokoladasto-lešnikast ukus. I veoma zasitan (čak i meni kojoj teško da ne pojede celu teglicu ovako 😅). PS odličan je za IR!!!

List right
List right

Jaooo moram se i ja pridružiti - obožavam vaš Keto krem 😍👌 Naručila pre nedelju dana, evo već je nestao 😅 a pošto znam da stavljate samo najbolje sastojke, uopšte nemam grižu savesti što smo tako brzo pojeli heheh 😉 svaka čast

Krem je odličan, imam ga u svakom trenutku. Mada imam većinu Just Superior proizvoda jer su stvarno superiorni. Svaka čast celom timu.

List right
List right

Odličan, pojeo za sada oko 15 tegli

Vi o Superior Vege Keto Čoko Kremu

Keto Vege Čoko Krem sa stevijom 200g
Keto Vege Čoko Krem sa stevijom 200g

770,00 RSD sa PDV-om