Keto Vege Čoko Krem sa stevijom 200g

Rectangle-302 EU500x500-1

725,00 RSD sa PDV-om

Konačno keto proizvod sa dobrim sastavom! Samo 1,2 g prirodnih šećera po porciji, u ovom ukusnom i potpuno zdravom kremu, pogodnom i za dijabetičare.

Sastav: Organski lešnik, organski kakao, organski kokos, malo najčistije stevije i ništa više!

Ovaj keto čoko krem prilagođen je dijabetičarima i ljudima koji su na keto kao i svima onima koji izbegavaju šećer. Preporučena porcija je 35 g, ili 2 supene kašike. Po porciji Keto Vege Čoko Krem sadrži:

  • 1,2 g prirodnih šećera
  • 3,3 g ugljenih hidrata
  • 5,8 g vlakana
  • 4,8 g proteina
  • 21,5 g  masti

 

Proizvodi bez šećera na tržištu imaju prilično problematične sastojke. Uvek čitajte deklaraciju (sastav proizvoda), imajte na umu da se sastojci navode po redosledu količine u kojoj se nalaze u proizvodu, edukujte se na temu toga šta koji sastojak znači i koliko je zapravo dobar ili problematičan za vaš organizam. Uzmite u obzir kod keto proizvoda da li vaš proizovod sadrži 20,30 ili čak 50% zaslađivača nekog, i razmislite da li u slučaju tako visokih procenata uopšte ima smisla što je proizvod keto! Možda neće da optereti šećerom organizam ali svakako će da ekstremno optereti jetru. Na kraju razmislite da li su sastojci organski i koliko je važno da pored toga što ne unosite šećere, da ne unosite ni ostatke pesticida (koji su vrlo ozbiljno toksični za naš organizam), kao i ostatke hormona i antibiotika.

Keto Vege Čoko Krem sa stevijom 200g
Keto Vege Čoko Krem sa stevijom 200g

725,00 RSD sa PDV-om