Afrodizijak paket

Original price was: 3.055,00 RSD sa PDV-om.Current price is: 2.749,00 RSD sa PDV-om.

Ljubavni trio koji provereno radi – a pri tom čuva zdravlje !

Paket sadrži:

  • 1 x Superior Ašvaganda 150g
  • 1 x Superior Maka Sirovi Miks 150g
  • 1 x Superior Kakao Prah Dominikana 150g
  • 1 x Superior Kokosov Sirup 250g

Zašto Ašvaganda za libido?

Kvalitetna organska ašvaganda utiče pozitivno na libido i kod muškaraca i kod žena. Dosta parova ciljano uzima ovu biljku pola sata pre odnosa. Jedna od odobrenih zdravstvenih izjava od strane evropske komisije za ašvagandu je da ona podržava mušku funkciju u intimnim odnosima. Ovo je temeljno istraženo u naučnim radovima. U jednom kliničkom ispitivanju, ašvaganda u prahu je davana u količini od 3 g dnevno tokom godinu dana 101 normalnom zdravom muškarcu, starosti 50-59 godina pri čemu je 71,4 % ispitanika prijavilo poboljšanje performansi tokom intimnih odnosa. Za žene je prilično očigledno na koji način podiže libido. Kao jedna od najmoćnijih biljaka za smanjivanje stresa, nervoze i podizanja raspoloženja, naravno da posledično ekstremno utiče i na libido žene!

💗 Doza za nju – normalno puna kafena kašičica

🖤 Doza za njega – baš puna kafena kašičica

Zašto Maka za libido?

Tradicionalno u Peruu, kako za lečenje neplodnosti, tako i za lečenje disfunkcije vezane za intimne odnose, uvek se koristila maka! Pojedinačna istraživanja su potvrdila ove njene efekte. Uzimanje make kod zdravih muškaraca poboljšalo je želju za odnosom nakon 8 nedelja , a u drugoj studiji kod sportista već nakon dve nedelje. Treća studija je pokazala da nakon 12 nedelja maka uticala na poboljšanje blage erektilne disfunkcije. Urađene su i dve kliničke studije koje su pokazale značajan povoljan efekat make na disfunkciju ili želju kod intimnih odnosa kod zdravih žena u menopauzi, i kod zdravih odraslih muškaraca. U trećoj kliničkoj studiji, pacijenti sa disfunkcijom koji su konzumirali 3 g na dan, imali su poboljšanje u testovima funkcije vezane za odnose.

💗 Doza za nju – baš puna kafena kašičica

🖤 Doza za njega – normalno puna supena kašika

Zašto Kakao Prah za libido?

Asteci, drevni narod Srednje Amerike, su smatrali da je penasto piće koje su pravili od kakaoa veoma moćan afrodizijak. Početkom sedamnaestog veka, Evropljani su prihvatili čokoladu kao hranu ljubavi. Prema knjizi ‘Temptations: Igniting the Pleasure and Pover of Aphrodisiacs’, 1600-ih godina čokolada je bila toliko povezana sa ljubavlju da se verovalo da je lek za slomljeno srce. U studijama je pokazano da kakao oslobađa feniletilamin i serotonin u ljudski organizam, delujući na taj način kao afrodizijak. Štaviše, kakao je povezan sa opuštanjem i podizanjem raspoloženja, koji su svakako presudni za zdrav libido kako kod muškaraca tako i kod žena. Postoji i opravdano mišljenje da kakao može biti posebno koristan za libido muškaraca. Smatra se da flavonoidi u kakaou poboljšavaju nivo azotnog oksida u krvi. Ovo je ključno za muškarce jer je azotni oksid jedinjenje koje utiče na širenje krvnih sudova i poboljšava cirkulaciju krvi, što može biti važno za postizanje i održavanje erekcije.

💗 Doza za nju – normalno puna supena kašika

🖤 Doza za njega – baš puna supena kašika

Zašto Kokosov Sirup?

Da dodatno zasladi stvari 😉 Superior Kokosov sirup je biljni zaslađivač koji je 100% prirodan (dobija se od čistog nektara kokosovog drveta), koji ima ukus najlepšeg meda. Potreban vam je da kad izmešate maku, ašvagandu i kakao prah u preporučenim dozama u bilo kom napitku, vodi, biljnom mleku, da dodate kokosov sirup kako bi vam ovaj ljubavni napitak bio i prijatan da ga popijete!

 

Preporuka za pripremu ☕

Zagrejte organsko mleko od pirinča (daje najbolji ukus kad je od pirinča), tako da bude toplo, ne vruće. U blender/secka dodajte mleko, kakao, ašvagandu, maku i kokosov sirup i dobro izmiksajte. Poslužite kao topli ljubavni latte!

asvaganda-recept
Afrodizijak paket
Afrodizijak paket

Original price was: 3.055,00 RSD sa PDV-om.Current price is: 2.749,00 RSD sa PDV-om.