Pečeni organski lešnik 100g - Just Superior

Ukusna užina bogata biljnim proteinima, zdravim mastima i mineralima, bez ostataka pesticida i aflatoksina!

Saznajte više o organskim lešnicima na sledećoj stranici.Da li znate da su srpski lešnici mnogo ukusniji i od španskih i od turskih lešnika, koji važe za jedne od najboljih na svetu? Razlog tome su autohtone sorte istarskog i italijanskog lešnika koje čini značajan deo zasada u Srbiji i daju lešniku predivnu slatkastu aromu i puterast ukus.Superior lešnici vam dolaze pravo sa srpskih plantaža iz Kupinika, u blizini Karpata, gde je najčistiji vazduh u Evropi, a vetar duva 360 dana godišnje.  Naš organski lešnik se suši u skladištu napravljenom od japanskog bagrema u kome je omogućeno prirodno provetravanje i sušenje na vetru. Nakon toga lešnik ostaje u skladištu u svojoj ljusci, iz koje se vadi (krcka) tek kada ide na pakovanje. Ovo sve znači da je lešnik koji dobijate najboljeg kvaliteta, potpuno očuvanih nutritivnih svojstava i uvek svež.Kao izvor proteina, bogat vlaknima, kao i vitaminima i mineralima (vitamin E, vitamin B1, magnezijum, bakar, mangan) superior organski lešnik biće divan i zdrav dodatak vašoj svakodnevnoj ishrani.Nutritivne vrednosti na 100 g: Energetska vrednost 2724KJ/661kcal; Masti 61,4 g; Od kojih zasićene masne kiseline 5,46 g, Ugljeni hidrati 4,2 g; Od toga šećeri 4,1 g; Vlakna 17 g; Poteini 14,4g; So 0,005 g.

360,00 RSD sa PDV-om

Ukusna užina bogata biljnim proteinima, zdravim mastima i mineralima, bez ostataka pesticida i aflatoksina!

Saznajte više o organskim lešnicima na sledećoj stranici.

Da li znate da su srpski lešnici mnogo ukusniji i od španskih i od turskih lešnika, koji važe za jedne od najboljih na svetu? Razlog tome su autohtone sorte istarskog i italijanskog lešnika koje čini značajan deo zasada u Srbiji i daju lešniku predivnu slatkastu aromu i puterast ukus.

Superior lešnici vam dolaze pravo sa srpskih plantaža iz Kupinika, u blizini Karpata, gde je najčistiji vazduh u Evropi, a vetar duva 360 dana godišnje.  Naš organski lešnik se suši u skladištu napravljenom od japanskog bagrema u kome je omogućeno prirodno provetravanje i sušenje na vetru. Nakon toga lešnik ostaje u skladištu u svojoj ljusci, iz koje se vadi (krcka) tek kada ide na pakovanje. Ovo sve znači da je lešnik koji dobijate najboljeg kvaliteta, potpuno očuvanih nutritivnih svojstava i uvek svež.

Kao izvor proteina, bogat vlaknima, kao i vitaminima i mineralima (vitamin E, vitamin B1, magnezijum, bakar, mangan) superior organski lešnik biće divan i zdrav dodatak vašoj svakodnevnoj ishrani.

Nutritivne vrednosti na 100 g: Energetska vrednost 2724KJ/661kcal; Masti 61,4 g; Od kojih zasićene masne kiseline 5,46 g, Ugljeni hidrati 4,2 g; Od toga šećeri 4,1 g; Vlakna 17 g; Poteini 14,4g; So 0,005 g.

Dodatne informacije

Pakovanje110 g