Superior Ašvaganda-150g - dostupno tek krajem leta - Just Superior

Najefektnije prirodno sredstvo za smanjenje anksioznosti i stresa koje u isto vreme daje energiju, jača imunitet i osetno podiže libido kod oba pola!

Ašvaganda je jedna od najvažnijih ajurverdskih biljaka i jako moćni adaptogen (pomaže telu da se prilagodi negativnim efektima hroničnog stresa povećavajući energiju, snagu i izdržljivost). Dejstva kvalitetne ašvagande su naučno potvrđena. Ašvaganda vrlo efikasno deluje na smirivanje tela i uma (kao prirodni sedativ), sa tim da u isto vreme daje energiju i podiže raspoloženje i fokus, i nema neželjenih efekata – kombinacija koja je učnila izuzetno popularnom u zapadnom svetu.Superior Ašvaganda je dobijena prirodnim sušenjem i mlevenjem isključivo celog korena Ašvagande, iz koga ništa prethodno nije ekstrahovano. Zbog toga ima upečatljivo intenzivan ukus, koji joj daju u potpunosti očuvana bioaktivna jedinjenja, odgovrna za njena neverovatna zdravstvena svojstva. Superior Ašvaganda dolazi direktno sa nekoliko plantaža, sveže mlevena po porudžbini, iz dela Indije koji je pod Unesco zaštitom.

720,00 RSD sa PDV-om

Najefektnije prirodno sredstvo za smanjenje anksioznosti i stresa koje u isto vreme daje energiju, jača imunitet i osetno podiže libido kod oba pola!

Ašvaganda je jedna od najvažnijih ajurverdskih biljaka i jako moćni adaptogen (pomaže telu da se prilagodi negativnim efektima hroničnog stresa povećavajući energiju, snagu i izdržljivost). Dejstva kvalitetne ašvagande su naučno potvrđena. Ašvaganda vrlo efikasno deluje na smirivanje tela i uma (kao prirodni sedativ), sa tim da u isto vreme daje energiju i podiže raspoloženje i fokus, i nema neželjenih efekata – kombinacija koja je učnila izuzetno popularnom u zapadnom svetu.

Superior Ašvaganda je dobijena prirodnim sušenjem i mlevenjem isključivo celog korena Ašvagande, iz koga ništa prethodno nije ekstrahovano. Zbog toga ima upečatljivo intenzivan ukus, koji joj daju u potpunosti očuvana bioaktivna jedinjenja, odgovrna za njena neverovatna zdravstvena svojstva. Superior Ašvaganda dolazi direktno sa nekoliko plantaža, sveže mlevena po porudžbini, iz dela Indije koji je pod Unesco zaštitom.

Rasprodato

Opis proizvoda

Superior ašvaganda

Sastojci: 100% organski koren ašvagande u prahu (Withania somnifera), iz Indije

Uputstvo za upotrebu: Razmutiti u čaši vode, soka ili mleka, ili umešati dnevnu dozu sa medom ili biljnim zaslađivačem (možete dodati malo kakaoa i cimeta) u kremić. Ašvaganda se svakako ne uzima zbog njenog ukusa već zbog svojih neverovatnih efekata na zdravlje. Međutim, ukoliko zagrejete neko biljno mleko (pirinčano ili od kinoe ide odlično), i zasladite medom, Superior kokosovim sirupom ili nekim drugim zaslađivačem, dobićete topli napitak koji je sasvim ok ukusa.

Preporučena dnevna doza iznosi od 3 do 5g dnevno (1 do 1,5 kafena kašičica). Počnite sa manjom dozom. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Uslovi čuvanja: Čuvati na suvom mestu, na sobnoj temperaturi.

Upozorenja: Trudnice i dojilje, kao i osobe sa specifičnim oboljenjima pre upotrebe treba da se posavetuju sa lekarom. Ali generalno ašvaganda se ne preporučuje trudnicama.

Odobrene zdravstvene izjave:

 • Pomaže u periodima mentalne i nervne napetosti i anksioznosti.
 • Doprinosi relaksaciji i emotivnoj izbalansiranosti.
 • Pomaže održavanju nivoa energije i vitalnosti.
 • Poboljšava otpornost organizma na stres.
 • Čuva zdravlje svojom antioksidativnom aktivnošću.
 • Deluje pozitivno na srce i kardiovaskularni sistem.
 • Podržava zdravlje ženskih reproduktivnih organa.
 • Podržava mušku seksualnu funkciju.
 • Pomaže u održavanju zdravlja kože.

Da li se maka i ašvaganda smeju kombinovati?

Pošto su komplementarni adaptogeni, pogotovu u šejku nekom ih slobodno možete kombinovati, a ako osetite da vam je prejako (prestimulirajuće) možete odvojiti onda bilo maku ili ašvagandu, pa je uzmite u drugom delu dana samo sa vodom ili biljnim mlekom zasladjenim.

Dodatne napomene:

Sa našom ašvagandom treba da krenete postepeno. Doza je od 3 do 5g, sa tim da je 5g jaka doza. Jedna srednje puna kafena kašičica je 3g, a baš pun kašičica je 5g. Možete krenuti i sa manje, čisto da vidite kako vi reagujete, jer ašvaganda nekad ima i trenutne efekte, kada je čista i autentična (a naša jeste) pa može da se pretera, lakše nego sa makom.

Takođe imajte u vidu da su ašvaganda i maka moćni adaptogeni, i da ukoliko dojite ili ste trudni bolje da sačekate da taj period prođe pa da ih onda koristite kako bi ste povratili telu snagu i doveli hormone u red. Ukoliko imate neko specifično zdravstveno stanje ili uzimate neke lekove, u suštini treba da se posavetujete sa lekarom.

Recept za adaptogeni latte:

 • Toplo (ne vruće) biljno mleko :
 • ½ kašičice ašvagande (može malo više po želji)
 • ½ kašičice make (može više)
 • 1 kašika lešnik putera
 • 1 kašiku kokosovog sirupa ili meda
 • izmiksati u blenderu ili štapnim mikserom

 

Dodatne informacije

Pakovanje240 g
Scroll Up