Superior tajvanska spirulina u prahu-100g - dostupna opet u novembru - Just Superior

Najnutritivnija biljka na planeti (jedini dokazani detoksikator organizma) konačno bez rizika od kontaminacije teškim metalima i drugim toksinima!

Ova plavo-zelena mikroalga (ili preciznije cijanobakterija) koja postoji na našoj planeti milijarde godina, predstavlja iskonsku ‘superhranu’ - zbog izrazito visoke koncentracije nutrijenata koju sadrži. Postoje naučna istraživanja širom sveta koja potvrđuju zdravstvene benefite koje pruža spirulina pravog kvaliteta. Međutim, da bi se proizvela spirulina sa očuvanim nutritivnim vrednostima a da se u procesu ne kontaminira, potrebno je ogromno znanje i ulaganje. U Kini se masovno proizvodi spirulina koja je često kontaminirana teškim metalima, kancerogenim produktima drugih algi i drugim nečistoćama, čak i kada je organska. Pored ovoga, dešava se i da proizvođači iz spiruline ekstrahuju ključne bioaktivne molekule (fitonutrijente) koje onda zasebno prodaju a preostali osiromašen prah nude kao organsku spirulinu. Zbog svega ovoga mi smo jako dugo tragali za spirulinom vrhunskog kvaliteta, i smatramo sa smo našli jednu od najboljih spirulina na svetu.Superior spirulina je potpuno autentična, organska i 100% proverena! Kontrolisano gajena u izvorskoj planinskoj vodi ekološki čiste oblasti na jugu Tajvana. Za svaku porudžbinu se proizvodi posebno, što znači da je maksimalno sveža. Proces proizvodnje, kontrola kvaliteta i čistoće Superior spiruline su na najvišem mogućem nivou! Sve detalje možete pronaći ovde.

1.560,00 RSD sa PDV-om

Najnutritivnija biljka na planeti (jedini dokazani detoksikator organizma) konačno bez rizika od kontaminacije teškim metalima i drugim toksinima!

Ova plavo-zelena mikroalga (ili preciznije cijanobakterija) koja postoji na našoj planeti milijarde godina, predstavlja iskonsku ‘superhranu’ – zbog izrazito visoke koncentracije nutrijenata koju sadrži. Postoje naučna istraživanja širom sveta koja potvrđuju zdravstvene benefite koje pruža spirulina pravog kvaliteta. Međutim, da bi se proizvela spirulina sa očuvanim nutritivnim vrednostima a da se u procesu ne kontaminira, potrebno je ogromno znanje i ulaganje. U Kini se masovno proizvodi spirulina koja je često kontaminirana teškim metalima, kancerogenim produktima drugih algi i drugim nečistoćama, čak i kada je organska. Pored ovoga, dešava se i da proizvođači iz spiruline ekstrahuju ključne bioaktivne molekule (fitonutrijente) koje onda zasebno prodaju a preostali osiromašen prah nude kao organsku spirulinu. Zbog svega ovoga mi smo jako dugo tragali za spirulinom vrhunskog kvaliteta, i smatramo sa smo našli jednu od najboljih spirulina na svetu.

Superior spirulina je potpuno autentična, organska i 100% proverena! Kontrolisano gajena u izvorskoj planinskoj vodi ekološki čiste oblasti na jugu Tajvana. Za svaku porudžbinu se proizvodi posebno, što znači da je maksimalno sveža. Proces proizvodnje, kontrola kvaliteta i čistoće Superior spiruline su na najvišem mogućem nivou! Sve detalje možete pronaći ovde.

Rasprodato

Opis proizvoda

Sastojci: 100% organska spirulina u prahu

Uputstvo za upotrebu: Pomešajte sa vodom/sokom ili dodajte u smutije/kaše. Napravite spirulina late sa toplim biljnim mlekom i zaslađivačem. Preporučena količina spiruline u prahu iznosi 3g (1 ravna kafena kašičica).

Uslovi čuvanja: Čuvati na suvom mestu, na sobnoj temperaturi.

Neto količina: 100g +- 3% (za mesec dana redovne upotrebe)

Uvozi, pakuje, distribuira: Just Superior d.o.o, Braće Nedić 15, Beograd, Srbija.

Proizvedeno u Republici Srbiji

Zemlja porekla: Tajvan

Uvezeno iz Tajvana

 

Dodatne informacije

Pakovanje240 g