Organski kokosov sirup 270g - Prirodni zaslađivač - Just Superior

Zasladite sve od kafe, šejkova do vaših poslastica jednim od najzdravijih prirodnih i veganskih zaslađivača - Idealna zamena za med, javorov sirup, i druge zalađivače

Kokosov sirup je 100% prirodan i veganski zaslađivač. Smatra se celovitom hranom jer se dobija isključivo od nektara kokosovog drveta, laganim zagrevanjem i mehaničkom filtracijom, bez oduzimanja ili dodavanja bilo kog sastojka. Drvo kokosa u svoj nektar povlači mnoštvo nutrijenata iz bogate zemlje na kojoj raste tako da pored šećera, ovaj sirup sadrži i minerale, vitamine, antioksidanse, proteine i inulin u tragovima. Stoga su rezultati istrživanja pokazali da kokosov sirup ima nešto niži glikemijski indeks od drugih zaslađivača (šećera, meda, agave itd.). Just Superior kokosov sirup dolazi direktno sa istočne obale predivnog Balija, od jednog od retkih proizvođača na svetu koji je specijalizovan baš za proizvodnju ovog divnog zaslađivača. Zašto je ovo važno? Zato što od podneblja na kom kokosovo drvo raste, kao i od suptilnih razlika u postupku dobijanja, zavisi da li će kokosov sirup biti kiselkast - manje ili više, ili potpuno sladak. Potpuno sladak kokosov sirup je jako redak u svetu, jer firme koje se ne specijalizuju baš za kokosov sirup skoro uvek imaju sirup koji je više kiselkast nego sladak.  Zato smo mi (bukvalno) pretražili ceo svet u potrazi za slatkim kokosovim sirupom, koji je ukusa i strukture meda, i pronašli smo ga na egzotičnom Baliju!

560,00 RSD sa PDV-om

Zasladite sve od kafe, šejkova do vaših poslastica jednim od najzdravijih prirodnih i veganskih zaslađivača – Idealna zamena za med, javorov sirup, i druge zalađivače

Kokosov sirup je 100% prirodan i veganski zaslađivač. Smatra se celovitom hranom jer se dobija isključivo od nektara kokosovog drveta, laganim zagrevanjem i mehaničkom filtracijom, bez oduzimanja ili dodavanja bilo kog sastojka. Drvo kokosa u svoj nektar povlači mnoštvo nutrijenata iz bogate zemlje na kojoj raste tako da pored šećera, ovaj sirup sadrži i minerale, vitamine, antioksidanse, proteine i inulin u tragovima. Stoga su rezultati istrživanja pokazali da kokosov sirup ima nešto niži glikemijski indeks od drugih zaslađivača (šećera, meda, agave itd.). Just Superior kokosov sirup dolazi direktno sa istočne obale predivnog Balija, od jednog od retkih proizvođača na svetu koji je specijalizovan baš za proizvodnju ovog divnog zaslađivača. Zašto je ovo važno? Zato što od podneblja na kom kokosovo drvo raste, kao i od suptilnih razlika u postupku dobijanja, zavisi da li će kokosov sirup biti kiselkast – manje ili više, ili potpuno sladak. Potpuno sladak kokosov sirup je jako redak u svetu, jer firme koje se ne specijalizuju baš za kokosov sirup skoro uvek imaju sirup koji je više kiselkast nego sladak.  Zato smo mi (bukvalno) pretražili ceo svet u potrazi za slatkim kokosovim sirupom, koji je ukusa i strukture meda, i pronašli smo ga na egzotičnom Baliju!

Opis proizvoda

  • Sastojci: 100% kokosov sirup
  • Uputstvo za upotrebu: Savršen kao toping za palačinke i vafle ili kao zaslađivač za pića, kaše, i sve vrste dezerata i poslastica. Idealan je i kao zaslađivač u receptima koji zahtevaju pečenje, kao zamena za med, jer i najkvalitetniji med na visokoj temperaturi postaje toksičan za naš organizam.
  • Nutritivne vrednosti na 100g: Energetska vrednost 190kJ/280kcal; Masti 0g; Od toga zasićene masne kiseline 0g; Ugljeni hidrati 67,2g; Od toga šećeri 67,2g; Proteini 2,8g; So 0,1g.
  • Neto količina: 270g
  • Uvezeno direktno iz Indonezije, sa Balija

Dodatne informacije

Pakovanje319 g