Organsko devičansko kokosovo ulje - 300g - Just Superior

Podignite imunitet, energiju, i ubrzajte metabolizam sa jednim od najzdravijih veganskih ulja (masti) na svetu. Potpuno bezbedno i na visokim temperaturama (za razliku od drugih biljnih ulja)!

Superior hladno ceđeno devičansko kokosovo ulje predstavlja najčistiju formu kokosovog ulja dobijenu isključivo mehaničkim postupkom hladnog ceđenja, kako bi se očuvale sve nutritivne vrednosti jednog od najzdravijih ulja na planeti. Dolazi direktno sa zelene Šri Lanke, proizvodi ga mala ali vrlo napredna firma koja poseduje svoje sopstvene plantaže kokosa u predivnom i ekološki čistom delu ostrva. Superior kokosovo ulje je dobijeno od potpuno svežih kokosa, ni u jednom trenutku nije zagrevano tako da je zadržalo delikatnu ali originalnu aromu i ukus kokosa. Pokazano je da redovan unos kokosovog ulja poboljšava metabolizam, utiče na smanjenje telesne težine, podiže imunitet, štiti od bakterija i infekcija (zbog visokog sadržaja laurinske kiseline), podiže energiju, poboljšava probavu i apsorpciju nutrijenata iz druge hrane  i ima povoljan uticaj na ukupan holesterol.Saznajte više o Superior kokosovom ulju na sledećoj stranici.

740,00 RSD sa PDV-om

Podignite imunitet, energiju, i ubrzajte metabolizam sa jednim od najzdravijih veganskih ulja (masti) na svetu. Potpuno bezbedno i na visokim temperaturama (za razliku od drugih biljnih ulja)!

Superior hladno ceđeno devičansko kokosovo ulje predstavlja najčistiju formu kokosovog ulja dobijenu isključivo mehaničkim postupkom hladnog ceđenja, kako bi se očuvale sve nutritivne vrednosti jednog od najzdravijih ulja na planeti. Dolazi direktno sa zelene Šri Lanke, proizvodi ga mala ali vrlo napredna firma koja poseduje svoje sopstvene plantaže kokosa u predivnom i ekološki čistom delu ostrva. Superior kokosovo ulje je dobijeno od potpuno svežih kokosa, ni u jednom trenutku nije zagrevano tako da je zadržalo delikatnu ali originalnu aromu i ukus kokosa. Pokazano je da redovan unos kokosovog ulja poboljšava metabolizam, utiče na smanjenje telesne težine, podiže imunitet, štiti od bakterija i infekcija (zbog visokog sadržaja laurinske kiseline), podiže energiju, poboljšava probavu i apsorpciju nutrijenata iz druge hrane  i ima povoljan uticaj na ukupan holesterol.

Saznajte više o Superior kokosovom ulju na sledećoj stranici.

Opis proizvoda

Kokosovo ulje ima četiri različite važne upotrebne vrednosti.

1) Koristi se kao mast ili ulje biljnog porekla tokom pripreme hrane, u različitim receptima (slanim i slatkim).

2) Koristi se kao ulje za prženje i pečenje, jer je stabilno na visokim temperaturama i za razliku od drugih biljnih ulja – ne oksidiše i ne formira slobodne radikale (i to ga čini potpuno bezbednim za ovu namenu).

3) Koristi se kao superhrana. Kako ima čitav dijapozon zdravtsvenih benefita, kada se redovno unosi, kokosovo ulje je idealno za dodavanje u šejkove, smutije, kaše i slično. Pored sopstvenih zdravstvenih benefita koje vrhunsko kokosovo ulje pruža, ono potpomaže da se nutrijenti iz drugih hrana i superhrana apsorbuju (iskoriste u organizmu) mnogo bolje. Tako da i ovde ima dvostruku ulogu.

4) Koristi se u kozmetičke svrhe, za kosu, kožu i zube!

Dodatne informacije

Pakovanje600 g