Organski Vege Čoko krem 240g - Online prodaja - Just Superior

Najzdraviji & najukusniji organski čoko krem na svetu – proverite zašto

Organski kakao krem proizvod sa lešnicima
Tražili ste zdravu altrernativu za Nutelu ili Eurokrem? Na pravom ste mestu! Ovaj savršeno izbalansiran kremasti spoj organskog slatkog sirupa iz kokosovog drveta, organskih lešnika sa našeg podneblja i sirovog organskog Arriba Nacional kakao praha iz Ekvadora, će svakog oboriti s nogu. Prosto morate da probate, jer se neke stvari teško opisuju rečima!⦁ Ne sadrži dodat šećer, već kokosov sirup, kao jedan od najmanje procesiranih i najprirodnijih zaslađivača koji postoji (za koji se smatra da ima niži glikemijski indeks u odnosu na druge prirodne zaslađivače). ⦁ Ne sadrži aditive, boje, emulgatore, zgušnjivače. Ni organske ni neorganske. ⦁ Ne sadrži jeftina organska biljna ulja, već sadrži 35% najfinijih lešnika! ⦁ Bogat je vlaknima (neobično zvuči za čokoladni krem, ali zbog visokog sadržaja lešnika, zaista je tako!).Vrlo je zasitan, jer se sastoji od potpuno prirodnih i hranjivih sastojaka, mada odraslima treba malo kontrole da ne pojedu celu teglicu :) Deca takođe obožavaju, neće im biti potrebno nikakvo nagovaranje da zamene njime druge štetne kremove, a vi ćete biti mirni da unose potpuno zdravu, organsku i nutritivno bogatu hranu, dok jedu svoj slatkiš!

645,00 RSD sa PDV-om

Najzdraviji & najukusniji organski čoko krem na svetu – proverite zašto

Organski kakao krem proizvod sa lešnicima

Tražili ste zdravu altrernativu za Nutelu ili Eurokrem? Na pravom ste mestu! Ovaj savršeno izbalansiran kremasti spoj organskog slatkog sirupa iz kokosovog drveta, organskih lešnika sa našeg podneblja i sirovog organskog Arriba Nacional kakao praha iz Ekvadora, će svakog oboriti s nogu. Prosto morate da probate, jer se neke stvari teško opisuju rečima!

Ne sadrži dodat šećer, već kokosov sirup, kao jedan od najmanje procesiranih i najprirodnijih zaslađivača koji postoji (za koji se smatra da ima niži glikemijski indeks u odnosu na druge prirodne zaslađivače).
Ne sadrži aditive, boje, emulgatore, zgušnjivače. Ni organske ni neorganske.
Ne sadrži jeftina organska biljna ulja, već sadrži 35% najfinijih lešnika!
Bogat je vlaknima (neobično zvuči za čokoladni krem, ali zbog visokog sadržaja lešnika, zaista je tako!).

Vrlo je zasitan, jer se sastoji od potpuno prirodnih i hranjivih sastojaka, mada odraslima treba malo kontrole da ne pojedu celu teglicu 🙂 Deca takođe obožavaju, neće im biti potrebno nikakvo nagovaranje da zamene njime druge štetne kremove, a vi ćete biti mirni da unose potpuno zdravu, organsku i nutritivno bogatu hranu, dok jedu svoj slatkiš!

Opis proizvoda

Detaljnije o ovom kremu i drugim Superior Slatkišima možete pročitati ovde.

– Sastojci prirodno ne sadrže gluten ali proizvod nije sertifikovano bezglutenski
– SVI SASTOJCI NAŠEG čoko krema DOLAZE DIREKTNO SA PLANTAŽA i podržavaju principe fer trgovine

Sastojci: kokosov sirup* (60%), lešnik* (35%), organski kakao prah Arriba Nacional* (5%).
*sertifikovano organski sastojci

⦁ 100% je prirodan!
⦁ 100% je veganski!
⦁ 100% je organski!
⦁ Savršeno je kremast!

Alergeni: Sadrži jezgrasto voće (lešnik)
Uputstvo za upotrebu: koristiti samostalno ili kao namaz (lako se maže).
Neto količina: 240g
Proizvedeno u Republici Srbiji
Nutritivne vrednosti na 100g: Energetska vrednost 1674kJ/401 kcal; Masti 25 g; Od kojih zasićene masne kiseline 2 g, Ugljeni hidrati 41,9 g; Od toga šećeri 41,7 g; Vlakna 6,1g; Poteini 6,8 g; So 0,06 g.

 

 

Dodatne informacije

Pakovanje490 g